Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám megtanítani a...

Hogyan tudnám megtanítani a hörcsögömnek hogy nappal legyen ébren és éjszaka aludjon?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 08:54
 1/4 anonim válasza:
64%
Sehogy :S ha olyan állatot akartál amivel nappal sokat játszhatsz akkor inkább 1 kutya vagy macska kellett volna. A Hörcsögbe ösztönösen benne van, hogy mikor alszik és mikor van ébren. Ha a helyén van a dobozába,ketrecébe vagy valambe és van benne mókuskerék akkor éjszaka használni fogja elég erőteljesen. Ha ez zavar akkor nyugodtan rakd ki egy másik szobába és meg van oldva. Én is ezt tettem és én azóta alszok. Csak már szegénykém 3 éves, a végét járja.
2013. jan. 12. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:
DDe nem egész nap alszik, ugye??
2013. jan. 12. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
nem
2013. jan. 12. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egész nap alszanak, mert éjszakai állatok. Néha nappal is előjönnek hamizni, meg tekerik nálam egy kicsit a kereket, de éjszaka igazán aktívak. Nem tudod megtanítani neki, hogy nappal legyen ébren.
2013. jan. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!