Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Pár kérdés horcsog vásárlása...

Pár kérdés horcsog vásárlása elott!?

Figyelt kérdés

A kèt honapos horcsog mèg 'szeliditheto',szoktathatò kèzhez?

Mit tegyunk be neki amibol az alvohelyèt csinàlja? wc papirt vagy kèztorlot?

Mennyi kajàt kell adni egy kèt honapos horcsognek? naponta kell etetni ès naponta kell adni neki a tàpot is meg gyumolcsot-zoldsèget is vagy felvàltva?

2013. jan. 9. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Két hónaposan még meg lehet szelídíteni, persze. De annál jobb minél fiatalabb. Egy hörcsögnek elég a wc papír gurigája is, papír nem kell, mert ha beleteszi a pofazacskóba, ott ragadhat és baj lesz. Legyen jó vastag forgácsalom, és abban egy guriga belefúrva. Nekem így alszanak. Annyi ennivaló kell neki, amennyi nem megy pocsékba. Nem kell sok. Naponta önts neki a tányérba egy keveset. Ha látod hogy még maradt előző napról, amit meg lehet még enni akkor ne adj neki, had takarítsa ki a tálat. Gyümölcs legyen előtte mindig, szívesen eszegetik. Nekem alma van előttük, néha répa. Mindegy hogy adod. Ha van lehetőség, akkor lisztkukacot és túrót is adj neki!
2013. jan. 9. 16:41
 2/6 tücsök500 ***** válasza:
szelídíthető,nemkell semmi csak forgács :) ő elkészíti magának az a legegészségesebb hidd el :) nagyon kevés kaja kell neki....egy befőtteskupaknyi elég :) (táp) ÉS VÍZ IS KELL NEKI MINDEN NAP. gyümölcsöt nem kell minden nap :) elég hetente 1-2 alkalommal :) de ha adsz az sem árt. (ha uborkát adsz neki akkor vizet ne mert úgy már sok)
2013. jan. 9. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszi a vàlaszokat!

én nem egyszeru ketrecet vettem hanem egy olyat ami 3 rèszre van osztva 3 emeletes vègulis kèt lètràval van osszekotve a kèt emelet plusz van hozzà egy kis csorendszer is ami az egyik emeletrol a màsikra vezet.

Tegyek forgàcsot az emeletekre is vagy elèg a foldszintre?

2013. jan. 9. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Forgácsot csak a legaljába tegyél. Jó élete lesz nálad, úgy látom. :)
2013. jan. 9. 19:52
 5/6 anonim válasza:
Jó ha raksz benne pici textil darabokat, azokat szereti bevinni a házikójába és ott aludni vele. Nekem egyszer véletlenül a függönyöm sarkát is behúzta :D Jó ha van neki egy kis háza, általában azt éléstárnak is használja, bevisz egy kis kaját, ilyenek.
2013. jan. 10. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Textilt semmiképp se tegyél be neki, mert ha megeszi, emésztőrendszeri problémái lehetnek! És akár bele is halhat. Szóval maradj a WC papír- és kéztörlőgurigáknál!
2013. jan. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!