Mikor valaszthatom le a kiskolykoket az anyjuktol? (horcsog)
Általában 3 hetes korukig szokták a kölyköket az anyjuk mellől elválasztani. De van aki 4 hetesen teszi ezt meg.
Szerintem egy olyan 21-22 naposan már szétválaszthatod őket. De a 4 hétnél nem nagyon ajánlatosabb tovább együtt hagyni őket.
Hány darab született?Mindet megtartod?:D
12 darab volt.
Aztán megevett az anya 5 öt.
Maradt 7, és van 4 ketrec :) szerintem belefér :)
amúgy neked is köszi a választ :)
De amúgy ugye az nem baj, hogyha néha az apánál vannak a kicsik ?
HA nem bántják egymást akkor semmiképp se baj,szerintem.
Dejó neked,hogy ilyen sok kis jószágod lehet:D
Nincsenek képeid?
De vannak, majd holnap rakok fel, ha el nem felejtem ! :)
Köszi a segítséget !
Milyen fajta hörcsögről van szó? Aranyhöriről?
Néhány hónapja nekem is születtek, így sikerült megvennem a díszállatkereskedésben az anyucit, hogy terhes volt és nálam lefialt. Ő mindet felnevelte és 8 pici született, már amúgy 4 hónaposak múltak! :) Én 3 hetesen választottam el őket az anyjuktól, mert már nem nagyon akarta őket szoptatni meg sokat civakodtak. Én mindet megtartottam és így most 9 aranyhörcsögöm van. :) És mindegyiknek van külön ketrece, nemis akármilyen én mindent megadok nekik. Alapjában véve meg olyan 4 hétig az anyjuk mellett kellene hagyni őket, csak ha muszáj abban az esetben kell 3 hetes kortól elválasztani, de hamarabb semmiképp se szabad!
Hörcsögöket egyedül kell tartani, erre figyelj, mert előbb utóbb nagy verekedések lehetnek és meg is ölhetik egymást, szóval ideje lesz szerezned még 1 pár ketrecet hogy mindegyiknek legyen saját kuckója!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!