Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mikor valaszthatom le a...

Mikor valaszthatom le a kiskolykoket az anyjuktol? (horcsog)

Figyelt kérdés
Mar nem nagyon szopnak ... Az anyjuk sem nagyon hagyja magat szopni, mindig elbujik eloluk . Mar 19. naposak. Mar voltak kezben. Mar esznek maguktol, reggelenkent alig varjak a friss zoldsegeket ott futkaroznak fel-le. Az egyik meg a mokuskereket is probalkatja hasznalni, tobb-kevesebb sikerrel. Mar naponta 2-3 orat az apjukkal vannak(mivel az apa kulon ketrecben van az anyatol ) azert hogy a fiuk szokjak h az apjukkal lesznek hogy ne bantsak egymast. Teljesen onalloak szinte. Szoval mikor lehet veglegesen az apahoz rakni az azonos nemueket ?
2012. febr. 19. 12:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva már nyugodtan lehet.
2012. febr. 19. 12:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Koszi :-) kb. 3-4 nap ?
2012. febr. 19. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, az úgy jó lesz :)
2012. febr. 19. 12:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a gyors választ !
2012. febr. 19. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Általában 3 hetes korukig szokták a kölyköket az anyjuk mellől elválasztani. De van aki 4 hetesen teszi ezt meg.

Szerintem egy olyan 21-22 naposan már szétválaszthatod őket. De a 4 hétnél nem nagyon ajánlatosabb tovább együtt hagyni őket.

Hány darab született?Mindet megtartod?:D

2012. febr. 19. 17:09
 6/13 A kérdező kommentje:

12 darab volt.

Aztán megevett az anya 5 öt.

Maradt 7, és van 4 ketrec :) szerintem belefér :)

2012. febr. 19. 17:19
 7/13 A kérdező kommentje:

amúgy neked is köszi a választ :)

De amúgy ugye az nem baj, hogyha néha az apánál vannak a kicsik ?

2012. febr. 19. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:

HA nem bántják egymást akkor semmiképp se baj,szerintem.

Dejó neked,hogy ilyen sok kis jószágod lehet:D

Nincsenek képeid?

2012. febr. 19. 17:47
 9/13 A kérdező kommentje:

De vannak, majd holnap rakok fel, ha el nem felejtem ! :)

Köszi a segítséget !

2012. febr. 19. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen fajta hörcsögről van szó? Aranyhöriről?

Néhány hónapja nekem is születtek, így sikerült megvennem a díszállatkereskedésben az anyucit, hogy terhes volt és nálam lefialt. Ő mindet felnevelte és 8 pici született, már amúgy 4 hónaposak múltak! :) Én 3 hetesen választottam el őket az anyjuktól, mert már nem nagyon akarta őket szoptatni meg sokat civakodtak. Én mindet megtartottam és így most 9 aranyhörcsögöm van. :) És mindegyiknek van külön ketrece, nemis akármilyen én mindent megadok nekik. Alapjában véve meg olyan 4 hétig az anyjuk mellett kellene hagyni őket, csak ha muszáj abban az esetben kell 3 hetes kortól elválasztani, de hamarabb semmiképp se szabad!

Hörcsögöket egyedül kell tartani, erre figyelj, mert előbb utóbb nagy verekedések lehetnek és meg is ölhetik egymást, szóval ideje lesz szerezned még 1 pár ketrecet hogy mindegyiknek legyen saját kuckója!!

2012. febr. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!