Vanda1995 kérdése:
Tengerimalac allergia 2 és fél év után?
Figyelt kérdés
Sziasztok, még 2 és fél évvel ezelőtt vettem két tengerimalacot és eddig semmi bajom nem volt tőlük, de most ha a nyakamhoz teszem őket, akkor pár percen belül kipirosodik a nyakam és nagyon viszket. Pár hónapja voltam allergia vizsgálaton, de az nem mutatta ki, hogy allergiás lennék a tengerimalacra. Lehetséges, hogy azóta kijött volna? Ja, ha valaki találna képet tengerimalac általi allergiára, akkor linkelje már be. Köszönöm.2012. dec. 30. 16:03
1/2 Platypus válasza:
Nem lehet, hogy valami parazitája van a malacaidnak, és arra vagy allergiás? Vagy az illatosított forgácsnak is lehet ilyen következménye.
2/2 anonim válasza:
sajnos nálam is kialakult a rágcsálókra egy allergia az idő folyamán,én is viszkettem tőle meg piros lett a bőröm,főleg a hajlatoknál és kissebb puklik lettek a bőrömön,akkor ez még idővel elmúlt,mára már olyan súlyos h tavaly mikor megharapott egy hörcsög korházba kerültem,mert annyira előjött h majdnem megfulladtam:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!