Allergia? Kijöhet nálam 4 hónap tengerimalac tartás után allergia a szőrére?
jajj hát lehet hogy allergiás vagy rá.. vagy lehet hogy a faforgécs porára
vegyél fapelletet... vagy valamit ami nem poros
jahh és a kérdésedből adódóan asszem csak 1 malacod van.. evvel az a gnd hogy nem szabad őket egyedül tartani mert társas állatok és egyedül depressziósak lehetnek
amúgy a gemon.hu-oldalt olvasd át alaposan
mindenképp szerezz be mellé még 1-et.. a legjobb ha örökbefogadsz egyet a ragcsmentok.hu-tól:)
jahh am első vagyok:)
és mondom csréld le a forgácsot valamire ami nem proros...
amúgy csinálhatos azt hogy ha tudsz akkor veszel ilyen újság darabolót és abból csinálsz ilyen összedarált újság forgácsot és azt rakod alá:)
vagy fürdőszobaszőnyeget is lehetne talán:)
Szerintem meg ki kéne próbálnod, hogy 2 napig máshol alszol. Tesztelni hogy úgy bedugul e az orrod.
Mert ha veszel még egy malacot és reggelre megfulladsz, az már nem olyan kellemes.
ÚJSÁGPAPÍRT NE TEGYEN SENKI A MALACA ALÁ, MERT MÉRGEZŐ!
Nem tudom miért kell ilyen hülyeségeket tanácsolni...
Egyébként az allergia bármikor kijöhet, de nem hinném, hogy ez a bajod, mert a munkahelyedre gondolom nem viszed magaddal! Megfázásos időszak van...
A malacod mellé pedig tényleg szerezz be egy társat, ha nincs rá lehetőséged, ajándékozd oda olyannak, akinek van! Önzőségből ne tartsd meg, mert neki attól még nem jó, hogy te szereted!
Ha pedig szeretnél mellé egy társat örökbefogadni, ne fordul a rágcsamentőkhöz, mert már nem működő szervezet! Írj nekem nyugodtan egy privát üzenetet és segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!