Mennyibe kerül egy tengerimalac ivartalanítása?
helytől függően 8-15ezer között
de nem oldja meg a problémát,nekem verekedtek ugyanugy tovább
nem ez nem igaz... nekünk is az volt hogy mikor ivartalanítottuk őket.. teljesen jól megvoltak utána
szerintem mindenképp ivaratalnítsd őket!:)
amúgy nem olcsó mulatság de szerintem megéri
6000-20000-is ha mindkettőt egyszerre
Szia Szabina,
a malacaid nem azért verekednek, mert nincsenek ivartalanítva! Vagy a helyük túl kicsi, vagy nincsen köztük fél év korkülönbség, vagy mind a kettő! Mekkora a ketrecük és mennyi idősek?
Ha verekednek annyira, hogy harapdálják, megkarmolják egymást, kell az ivartalanítás. Elég csak az egyiket, a verekedősebbet. Szétválasztás csak kínzás mindkettőnek, hisz magányosak lesznek, és még érzik is egy másik malac szagát.
Mekkora a ketrecük? Ha 100x50 cm-esnél kisebb, akkor terület miatt is verekedhetnek, mert kicsi, akkor az ivartalanítással nem múlik el a probléma.
Ezek szerint kamasz korban vannak! Ez lesz a gond! :)
A malacoknál az egyikük a domináns, a másik az alárendelt. Ők most próbálják eldönteni maguk között, hogy kinek mi a szerepe a "falkában". Ez rendeződni fog, hamarosan valamelyik a másik fölé kerekedik és beáll a béke! Egyébként erről itt tudsz bővebben olvasni:
Ezt olvasd át alaposan, sok dolog le van írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!