Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpenyúlamnak miért vizes/p...

A törpenyúlamnak miért vizes/pisi a hasa, miért nem szárad meg? Miért nem eszik száraztápot?

Figyelt kérdés
MOst kaptam egy törpenyúlat, és néhány dologgal bajban vagyok.Alig eszik száraztápot, néhány karika répát szokott csak enni meg egy kis almát. És inni is alig látom, nem sok fogy az itatóból. A másik, hogy egy hatalmas vízfolz van a hasán, bajuszán. Össze van csomósodva és nem akar megszáradni, szétjönni.Pici még, 6 hetes.Fésülnöm kéne? Próbáltam lemosni a hasáról, kimosni a csomót, de nem sikerült.Szóval tanácsokat kérek az étkezés, tisztán tartás terén. (lehet hogy pisijébe feküdt bele, kicsit büdös is)

2012. dec. 29. 13:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Még egy uccsó kérdés. Ugye úgy szoktatod rá a szobatisztaságra, hogy berakod a kakijai az alomba, meg feltrölöd ecetes vízzel ahova pisilt. A ketrecében is be kell ecetezni, vagy csak kinnt ahova pisil?
2013. jan. 5. 19:00
 22/27 Nikolett Nyuszifarm válasza:

Ahova pisilt azt itasd fel papírzsepivel és azt rakd a ketrec azon pontjába ahova szeretnéd hogy ürítsen (Wcjébe)

egy kétszer még lehet hogy máshova is fog bogyózni akkor mindig szedd fel. 2-3 nap alatt megtanulja.

2013. jan. 18. 14:11
 23/27 Nikolett Nyuszifarm válasza:
és nem feltétlen és csak kinn takarítsad fel ( nem muszáj ecettel lehet sima felmosó folyadékkal is, nem igazán jó ha az egész lakásod ecetszagú:D ) a ketrecet sem kell ecettel.
2013. jan. 18. 14:14
 24/27 A kérdező kommentje:

Mennyi baj van egy nyuszival, mondjuk megéri :D.

Szóval elfogyott a táp, úgyhogy vettünk neki újat, azt amit valaki javasolt(versele laga). Gondoltuk kipróbáljuk ezt, mert a másikból a zöld bogyókat nem ette meg. Viszont ezt egyáltalán nem eszi meg. Mit csináljak, megvárjam miíg elkezdi enni, vagy mindenképp a másikat kell neki megvennem?

Kicsit drága mulatság, ugyhogy nem nagyon akarok újat venni neki.

2013. jan. 21. 18:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Cuni completet vettél? Eddig amelyik nyúl elé odaraktam elkezdte falni mint az őrült. Amúgy szerintem pár napig "éheztetheted", ha eszi rendesen a szénát nem lesz baja. Sok zöldséget se adj neki.
2013. jan. 21. 19:17
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát remélem! Szénát sokat eszik, de amikor tápot adok neki, felboratja a tálat :D Majd hozzászokik
2013. jan. 21. 22:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Még nincs 3 hónapos, úgyhogy nem kap semennyi zöldséget!
2013. jan. 21. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!