Eltűnt a szírai aranyhörcsögöm a házamban hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Eltűnt a Szírai aranyhörcsögöm hol keressem vagy mit csináljak hogy elő jöjjön ma 3 hetes kis hörcsög.#állat #szírai
2012. dec. 28. 10:14
1/6 anonim válasza:
Mikor tűnt el?
Amúgy velem is volt már sajnos ilyen, én egy hétig folyamatosan kerestem (a szobám ajtaját állandóan zárva tartottuk), de csak a tetemére akadtam rá az eltűnését követő nyolcadik napon, valami lehetetlen helyen, befészkelte magát az ágyam és a szekrényem közötti miliméteres résbe...
Ha nem találod meg gyorsan, akkor egyet mondhatok: eltűnt hörcsög döglött hörcsög.
2/6 anonim válasza:
Csukj be minden ajtót és ablakot. A házban mindenki óvatosan mászkáljon, nehogy rálépjen. A hörik szeretnek mászkálni, de olykor elbújni is sötétebb helyeken. Ha a lakásban nem a fotelok kanapék és ágyak alatt kószál könnyen rátalálsz. Ahhoz, hogy előcsald használhatsz ételt is ilyen gyümölcsös hörcsögeledelt. Ha éhes lesz úgyis előjön.. Elkapni nem szerintem nem lesz könnyű. Sok sikert!
3/6 albinonéger válasza:
Egyszerű kendbe magad a hörcsög vizeletével majd álcázd magad eegy 19. Századi bútornak és álj a szoba sarkába utána rakj a szoba közepére két db zsíroskenyeret az egyik legyen pirospaprikás a másik lila hagymás ezek után megvárod míg a hörcsög odamegy a zsíroskenyérért és ekkor te a duplacsövű puskával a két szemeközé DIRRR DIIRRR röviden ennyi
4/6 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat de nem tudnátok valami erős szagű kaját ? O.o
2012. dec. 28. 12:32
5/6 A kérdező kommentje:
MEGTALÁLTAAAAM :D
2012. dec. 28. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!