Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kell a törpenyúlnak nyalósó?

Kell a törpenyúlnak nyalósó?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:24
 1/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem kell ha a nyuszinak minden vitamint megadsz.:)
2009. aug. 25. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem van nyuszim ,de szerintem nem kell.
2009. aug. 25. 14:10
 3/7 anonim válasza:
A nyuszik nem tudják maguktól pótolni az ásványianyag szükségletüket. Az enyém például imádja. Nem egy óriási költség így megéri kipróbálni.
2009. aug. 26. 10:09
 4/7 A kérdező kommentje:
És mindig előtte lehet?
2009. aug. 26. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is szereti.
2009. aug. 26. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
A nyalósó mindig előtte lehet, csak annyit fogyaszt belőle amennyire szüksége van. Ám mégis azt ajánlanám, hogy csak néha kínáld meg vele mert könnyen elpiszkolódhat, a nyúlnak meg nem létfontosságú, hogy állandóan hozzáférjen.
2009. szept. 6. 20:51
 7/7 anonim válasza:
Mi a szobában tartjuk a sót, ott ahol a legtöbbet fetreng. Így nem fogja összepiszkítani. Bár nem sokat nyalja, de így nyáron azért néha rákap. Szerintem fontos hogy legyen előtte. Amúgy tényleg nem drága bár én egy éve vettem, akkor volt 289 Ft 6db.
2010. aug. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!