Milyen ásóhomokot vegyek a nyuszimnak?
Figyelt kérdés
van egy törpenyuszim, benti.
És folyton ásna, ezért gondoltam teszek egy nagyobb dobozba homokot neki, hogy tudjon ásni. De a kertből nem akarok behozni, mivel lehet benne akármilyen élősködő, nem merem megkockáztatni hogy belemásszon a fülébe, vagy a szőrébe.
Csincsilla homok nem jó neki???
Akinek van nyuszija, és homok van bent neki, mit tud erről?
2012. dec. 26. 12:56
1/2 anonim válasza:
Inkább földet tegyél egy nagy dézsába, vagy edénybe. De egyébként nem szükséges neki az ilyesmi.
2/2 anonim válasza:
Viszont jó játék neki.:) Van is egy oldal,ahol írják,hogyha van lehetőség akkor tegyünk nekik dobozba homokot mert szeretnek vele játszani.
Én is csináltam ilyet neki de csak nyáron az erkélyen.
Mert tesómék kaptak homokozót és én abból a homokból tettem a nyuszimnak amit a homokozó mellé kaptak.
Hogy a csincsillás jó-e nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!