Dzsungáriai törpehörcsög, miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy hörcsögöt, eddig az állatkereskedésben akváriumban volt. Most egy ketrecet kapott. Dzsungáriai törpehörcsög, még nagyon kicsi.
Mindig a ketrec falán mászik, rágcsálja(mintha ki akarna jönni). Ma költözött bele. Ha megszokja fog ez változni, vagy valamit én csinálok rosszul?
2012. dec. 23. 23:36
11/17 anonim válasza:
Figyelj, ez minden hörcsögnél így megy. Most költözött be hozzád, meg kell neki szokni a helyet. Nekem is pont ugyan ezeket csinálta. A ketrecrágcsálás csak azért van, hogy valamivel koptassa a fogát, mert ha nagyon nagyra nő neki, nem fér be a szájába. Ketrec falán mászkálás csak simán edzés. Erősíti az izmait, nekem is szokta csinálni. Ha harapdálja a kezedet, az azért van mert most ismerkedik a világgal. Ők mindent megrágnak (ez alól a kezed sem kivétel) így ismerik meg a tárgyakat. Ha ízlik neki a kezed, megharapdálja.:D De le lehet róla szoktatni. Hogyha minden nap kiveszed őt játszani, megszokja a kezedet, a kezed illatát, és nem fogja harapdálni.:)
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok. A törpehörcsögöknek nem kell víz, ha minden nap adsz nekik gyümölcsöt vagy zöldséget (káposzta, répa, alma, stb...) akkor ő abból tud nyerni elég vizet. Én is adok neki minden nap gyümölcsöt, és nincs szüksége vízre.
13/17 anonim válasza:
Én is sok helyen olvastam hogy nem szükséges nekik víz, ha elég gyümölcsöt kapnak, én mégsem fogadtam meg ezt a tanácsot, mert bár van benne némi igazság, nem biztos hogy egy órák óta ott álló gyümölcsből ami már ki van száradva nyer elég folyadékot. A víz sosem árt :)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már minden oké :))))
2013. jan. 5. 23:53
15/17 Kozma Cintia válasza:
Figyelj nem kell megilyedni nekem is ketrecben van méghozzá kettő állandóan nekem is ott mászik de nem kell megilyedni nem lesz semmi baj!!!!Csak játszik semmit nem csinálsz rosszul amúgy meg azért rágja mert a fogát erősíti!!Légy nyugodt:ÜDV:Cintia
16/17 anonim válasza:
Én még nem kaptam meg a hörimet vkitől kapom akinek már régóta megvan de nem tudja meg tartani... Jól jött az előző válaszoló szövege. Köszi:)
17/17 anonim válasza:
A 10-es válaszolóé is nagyon sokat segített neki is Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!