S. O. S. A dzsugáriai törpehörcsög megfialt, kell-e külön választani a hímet a nősténytől?
Szia!
Nekünk volt dzsugáriai törpehörcsögünk.
IGEN külön kell választani!!Sok időre!!
Igen szedd ki a fiút!!!!
Ha nem akarod, hogy a kicsiknek bajuk legyen!!!
Mindenképpen vedd ki a fiút, mert megeszi a kölyköket.
Nekem volt nagyon sok hörcsögöm, akik szültek is.
Én olyan kb:. 3 hét múlva már odaengedtem az apahörcsögöt a kicsiihez,de először figyeltem, hogy nem bántja-e.
4 hetesen már szét lehet választani a kicsiket a szülőktől.
6-7 hetesen lesznek ivarérettek.
Ivarérettség előtt vigyétek be egy állatkereskedésbe a kicsiket, mert újabb kölykök várhatók, ha nem viszitek be.
Ezt elfelejtettem, nézd meg mindenképpen!
Köszi megnéztem,de itt azt írja, hogy ne válasszuk szét a párt, mert utána nem ismerik meg egymást, és nem lesz jó. Akkor most hogyan legyen? van valakinek olyan tapasztalata, hogy amikor visszatette a hímet, akkor minden rendben volt?
Kicsit ideges vagyok ettől az új helyzettől:-))
Mindenképpen szét kell választani, mert a hím megeszi a kölyköket, az tuti. A linknél ez a rész sztem hibás.
Nekem is volt dzsungáriai hörcsögöm, 3-4 hetesen próbáljátok visszatenni a családjához, valószínűleg nem fogja bántani, de azért nem árt az óvatosság.
Ha tenyészteni akarjátok, akkor számíthattok állandóan szaporulatra.
Biztos megismeri a családját az apahöri.
Most néztem egy oldalt ott is ezt irja, hogy nem kell különválasztani.
De én nem merném otthagyni az apahörit, mert a fiúk elég vadak ilyenkor.
Én úgy raknám össze mikor már nagyobbak lesznek a kicsik.
Viszont a szaporulat az állandó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!