S. O. S! Miért hullott ki a törpehörim szőre a mellkasán?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy totál rózsaszín a hasa felett, gondolom kihullott a szőre! Mitől lehet? dokihoz ELVISZEM! de kíváncsi vagyok szerintetek mi lehet? aggódom:S2012. dec. 7. 18:00
1/7 anonim válasza:
szia,nem akarlak megijeszteni,sőtt nem is tom biztosra de az én kutyum méd kicsi volt és kihullott és meghalt :( vlm betegseg volt ... szegeny :'( de ez höri .... az kutya nemtom ez csak egy tipp sok sikert
2/7 A kérdező kommentje:
szia. köszi hogy segítettél, de nem hiszem hogy a kutya meg a höri összefügg:D sajnálom a kutyid! :(
2012. dec. 7. 21:04
3/7 anonim válasza:
Ez lehet a rossz minőségű forgácstól, sokat vakarózik, és emiatt hullik ki a szőre. Vagy ha ritkábban cserélsz forgácsot, piszkos, elhanyagolod, stb.
Attól is lehet hogy a bőrén lévő élősködők, merthogy vannak, szaporodtak el (gondolom én) bár akkor először inkább a nyaka körül szokott hullani. Egyébként is hullik a szőrük, viszont ha csak egy-egy ponton vakarózik akkor az már gond lehet. Szerintem is vidd el állatorvoshoz, ő többet tud mondani :) De emiatt meghalni nem fog, ad rá szerintem valami port, amivel kezelni kell (Merlinkének még sosem volt ilyen problémája szóval tényleg nem tudom mit írhat rá, ha ír).
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani,de az én hörimmel is ez volt megkopaszodott úgymond a mellhasa és egy két hét múlva egy óriási daganat jelentkezett ott,ahol kihullott a szőre.a barátnőmnél is így volt adtam neki egy hörcsögöt 1 2 év múlva neki is ez volt a hörijével.tehát..:(
5/7 anonim válasza:
Dokihoz érdemes elvinni. DE! Barátnőm hörijének is hullott a mellkasán a szőre, és semmi baja nem lett. :) Él,és virul. (Az apukája állatorvos) Az én hörcsögömnek is hullott a szőre, és semmi baja nincsen. Gyakrabban cserélj almot, meg a házát is takarítsd ki rendesen, nem lesz baja. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2012. dec. 16. 16:31
7/7 anonim válasza:
Az enyémnek is kihullott a szőre,de a rossz minőségű forgácstól.Egyszer vettünk olyat neki olyat és már tudjuk:olcsó husnak híg a leve ezért a régi forgácsot használjuk azótaa már kezd visszanőni a szőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!