Most mitől vakarózik?
van egy 9hónapos lógófülu törpenyuszim.
Benti nyuszi, tiszta helyen van, sőt már szinte sterilnek mondhatni, sűrün kap friss almot stb.
De most kb 2hete majdem minden percben vakarja a fülét meg a fejét. Megnéztem már a fülét, nem atkás, tök szép neki, a bundája is szép, szétnyitottam a szőrét több helyen is, nem is piros neki, semmi baja. De annyira idegesítő hogy vakarózik, rossz hallgatni... de egyszerűen semmi baja nem látszódik, nem bolhás, nem atkás sőt még allergiás se lehet mert ez a pellet alom már tuti jó, még csak nem is poros. Akkor mibaja?
jó ez túlzás, de 5percenként legalább, méghozzá a füle külső részét vagy a pofiját
de kb 2hete voltunk állatorvosnál amikor csúnya volt a fülije, de akkor semmit sem találtak nála, pedig bőrkaparékot is vettek, na akkor kiderült hogy allergiás az alomra, amióta váltottunk, semmi baja a fülének, nem csúnya, de nemtudom mibaja.
Komolyan gondoltam rá, hogy unalmában vakarózik csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!