Eltűnt a tengerimalacom, mit csináljak?
Sírógörcsöt kaptam, és remegek az idegességtől.
1 hete kaptam 2 tengerimalacot, kis bébik, de nagyon özel kerültek hozzám, már ettek a kezemből, békésen feküdtek az ölemben, és nagyon nagyon emgszerettem őket.
Ma takarítottam a ketrecet, addig csináltam nekik egy elkülönített részt a szobában, hogy szaladgáljanak, de az egyikük fogalmam sincs hogyan, de az egyikük eltűnt. És remegek, nagyon féltem őt, 2 órája se kép se hang, mi van véletlen beszorult valahová, vagy megrág egy vezetéket és megrázza az áram, nagyon félek, nem élném túl, 2 évet könyörögtem értük, és nagyon nagyon megszerettem, ráadásul a kedvencem tűnt el. Nagyon nagyon félek, mit csináljak, mindent átkutattam, és nem hallok semmit, mi van, ha valami baja van, hova tűnt:"(
Én malacom eltűnt,el nem hiszed,hol találtam meg... A szekrényben,egy halom pokrócba bebugyolálva. (nyitva maradt)
Teljesen elfeküdt ,meg nem mukkant,ezért én is ideges voltam,hogy baj történik vele. Annyira ideges voltam,hogy nem néztem meg alaposan a szekrényt.
Ne félj,meglesz,rakd ki a kedvenc ételét. ALAPOSAN nézz át mindnet,maradj csöndben,fülelj. Ha félsz,hogy megrázza az áram, áramtalaníts... Zárd be az ajtót,nehogy kiszaladjon mikor nem látod. Beszorulni nem tud. Előkerül, hidd el. :)
Majd írj! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ti tartottátok bennem a lelket, nagyon féltem.:(
Most lett meg, 10 perce. Az ágy alatt volt. Nem értem, mert sokszor benéztem oda is.
:o
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tapasztalatokat, tényleg.:)
Legközelebb jobban elkerítem őket.
(Amúgy a tesójának hiába tettem be kaját, ott gubbasztott a sarokban, a ketrecben, meg sem mozdult. Aztán amikor meglett, és betettem mellé, rögtön futottak enni. Aranyosak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!