Hörcsög vagy tengerimalac?
Szeretnék tartani egy kisállatot a hörcsögre és a tengerimalacra gondoltam de nem tudom eldönteni melyik legyen.
Van valakinek valamilyen tapasztalata vagy esetleg melyik állatnak mi az "előnye" és a "hátránya"
Előre is köszi!
Én nem rég kaptam 2 tengerimalacot, a legjobb barátnőmnek pedig mindig is hörcsögei voltak.
: )
Igazából én sosem szerettem volna hörcsögöt. Nekem nem tetszik, hogy ilyen extra kicsi, hogy nehéz megfogni, hogy harap, hogy nehezen szelidíthető, hogy nem ad ki semmilyen különösebb hangot, stb. Viszont az az előnye, hogy egyedül is lehet tartani, míg a tengerimalacot nem, mert depressziós lesz, ugyanis nagyon társas lény.
Szerintem a tengerimalac külsőre is sokkal édesebb.
Imádom, amikor mindketten az ölemben fekszenek este tv nézés közben, hogy esznek a kezemből, hogy ki lehet őket engedni szaladgálni a szobában.
Akárhogy is döntesz, a lényeg, hogy szeresd a kiskedvencedet.
De vigyázz, egy tengerimalacot egyedül tartani állatkínzás, nagyon nem szeretnek egyedül lenni! Ha ez nem megoldható, akkor vegyél hörcsögöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!