Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan kell tartani egy...

Hogyan kell tartani egy hörcsögöt, hogy jól érezze megát? (egyéb kérdések lent! )

Figyelt kérdés

1. Hogyan kell tartani egy hörcsögöt, hogy jól érezze magát?

2. Mekkora akvárium kell 2 hörcsögnek?

3. Ha fiú és lány van egymás mellett, akkor mennyi az esély, hogy lesznek kicsinyeik?

4. Milyen eledel adható nekik, amit mi emberek is fogyasztunk?

5. Tényleg megeszik a csokit?

Végül, de nem utolsó sorban tudnátok linkelni weboldalakat, ahol a boltban történő kiválasztástól kezdve egészen a kicsinyek gondozásáig mindent pontosan megtudhatok róluk?

2009. aug. 20. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A mézes cuccról jut eszembe!

Lehet nekik venni a boltba vmi speckó, kifejezetten hörcsögöknek készült édességet?

A szaguk ellen egyébként lehet valamit tenni?

Egy ismerősömnek volt két hörcsöge, mindennap takarította őket, és másnap reggelre volt, h meg sem bírt maradni a szobában a szaguktól!

2009. aug. 20. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb. 35literes terrárium elég nekik,futókerékkel,házzal,kiengedéssel.

Egyébként nem kell túl sűrűn takarítani a terkót,mert ha minden nap takarítod, mégjobban megjelölnek mindent, hogy sajátjukként elfoglalják, és azért büdös nagyon...

2009. aug. 20. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
www.myhamster.hu->ez az én honlapom, sok érdekesség van rajta. Igaz leginkább törpehöriről,de a lényeg ugyanaz:)
2009. aug. 20. 19:32
 14/15 anonim ***** válasza:

1. mókus kerék mint írták :)

2. én ketrecre szavazok

3. biztosan lesznek hiszen szapora rágcsálókról van szó, én nem merném mondjuk együtt tartani őket mert a természetben is csak párzási időszakokban találkoznak 1-2 napra

4. én nem adtam neki, de pl a kekszet szeretei nagyon meg a diót is :)

5. weboldalt csak patkányosat ismerek szal bocsi :)

2010. szept. 24. 09:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló te nagyon okos vagy :D Vízet ne de karalábét igen mikor K betűseket tilos adni neki.

Gratulálok

2012. jan. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!