Hogyan kell tartani egy hörcsögöt, hogy jól érezze megát? (egyéb kérdések lent! )
1. Hogyan kell tartani egy hörcsögöt, hogy jól érezze magát?
2. Mekkora akvárium kell 2 hörcsögnek?
3. Ha fiú és lány van egymás mellett, akkor mennyi az esély, hogy lesznek kicsinyeik?
4. Milyen eledel adható nekik, amit mi emberek is fogyasztunk?
5. Tényleg megeszik a csokit?
Végül, de nem utolsó sorban tudnátok linkelni weboldalakat, ahol a boltban történő kiválasztástól kezdve egészen a kicsinyek gondozásáig mindent pontosan megtudhatok róluk?
1:vegyél neki hörcsögkereket,nagyon aranyosan tekernek benne:)
2:Sztem jobb lenne nekik egy kényelmes ketrec
3:elég nagy lehet az esáély...de a hörcsögök magányos állatok alapban,és ha együtt nőnek fel,akkor is megölhetik egymást,vagy vitázni fognak...ezt állatkereskedő mondta nekem,mert szerettem volna egy párt az enyémnek:(
4:vizet tilos nekik adni,mert felpuffad,és megdöglik:(
zöldségeket,gyümölcsöket adj nekik,ebbúől nyerik a folyadékot!
Pl:krumpli,répa,karalábé,uborka,alma,körte,paprika stb
5:én soha nem adtam neki csokit
száraz rágcsáló eledelt adj neki,koptatja a fogát
1. Hogyan kell tartani egy hörcsögöt, hogy jól érezze magát?
2. Mekkora akvárium kell 2 hörcsögnek?
3. Ha fiú és lány van egymás mellett, akkor mennyi az esély, hogy lesznek kicsinyeik?
4. Milyen eledel adható nekik, amit mi emberek is fogyasztunk?
5. Tényleg megeszik a csokit?
1.Mókuskerék kell, heti forgácscsere, szeretik a wc-papirgurigát:) rágcsálni,bujkálni rajta... egy kis házikó(fa) is hogy aludjanak benne reggel:)
2.Ezt most nem tudom megmondani....
3.Igen, tuti, hacsak nem meddő vmelyikük:D
4. Alma, répa, saláta, CSOKIT NE INKÁBB(semmilyen állatnak ne csokit!) én nagyon ritkán egy kis csemegének müzlit: de akkor se sokat:) mazsola, banán, és a szotyi, persze nem megpörkölve, hanem nyersen:)
Sansenoy
Köszi a válaszokat!
Az életkoruk naggyából mennyi?
Ja és a VIZET a hörcsögtől se szabad megvonni, ez hülyeség, én a Pet palack (ásványvizes, kolás) kupakjába adok neki naponta és van amikor ráugrik:) föleg eme nagy melegbe:)
Sansenoy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!