Mik ezek a kiütések?
Egy teljesen felnőtt afrikai sokcsecsű egerem van (vagyis nem egy van, de mindegy is... :D), akinek a testén furcsa herpesznek kinéző kiütések vannak... kicsit meg vagyok ijedve tőle, mert ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek kérlek!
Nekem valami élősködőnek tűnik, de nem vagyok állatorvos.
Minden esetre Egzotikus végzettségű dokit keress, aki tudja mit, és mennyit kell adni az egérkédbe. Hívd telefonon, küldd át a képet, hátha látja mi az, és nem kell bevinned az állatot, hanem kiadja a gyógyszert. Nagyon hideg van. :(
Ha mégis utaznotok kell, akkor szállító boxba tegyél rengeteg szénát, forgácsot, és az aljába egy liter 50-60 fokos vizet. A boxot, meg csavard termopokrócba. Kb. 2 órát kibír, de hazafelé cserélni kell.
Ha atka, akkor 1-1 csepp a bőrükre, egy nagytakarítás másnap, és rendbe jöttök! :) Csak a hatóanyagot jól kéne adagolni, azért kell a profi doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!