Most mit csináljak? Hogyan kezdjem el?
Most nyaralni vagyok.És hívott nővérem,és a fiúja h megszülettek a tengerimalacaim:DD annyira örülök.
27-én megyek haza.és nagyon kicsi akváriumom van,3 van de nagyon kicsi.és nem tudom hogy mikor kezdenek el tüzelni,hány naposan.és hogy mikor válnak ivaretté.
több kérdésem is lenne,de irjátok oda a számot,hogy meglyikhez írjátok a választ! köszii:)
bunkóságokat ne írjatok.előre ezt is köszi.
1.Mit jelent hogy ivaretté válnak a tengerimalacok?
2.Mennyibe kerülhet egy nagy akvárium?
3.Hány naposan vegyem el a kismalacokat,az anyjuktól?(vagyis hát amelyik fiú,azt külön teszem)!
4.Mikor kezdenek el tüzelni?(nőstény,hím)!
5.Hogyan etessem az árva malacokat?
(köszii mindekinek))!
Az ivarérett mikor képes a gyereknemzésre
A nagy akváriumról eggyeztetnék mert van 1 100 literesem amit ien tengerimalacnevelésre lehet tartani ha veszprém vagy fejér megye fele laksz vagy el tudsz jönni érte akkor odaadom mer nekem nem kell! a többire nem tok válaszolni mer nem tartok tengerimalacot :D
csak arra válaszolnék amelyikre biztosan tudom a választ
1-a hímnél azt hogy nemzőképes a nősténynél hogy lehetnek kicsinyei
3-valahol olvass utána hogy mikor lesznek ivarérettek ha megvan akkor az is mikor kell őket különrakni
biztosra ennyit tudok írni:)
köszi..
1 válaszolónak...
mennyiért adod el?
am Jász-Nagykun szolnok megyáben lakok:(
1. A malacok akkor válnak ivaréretté, amikor késpesek utódok nemzésére. Ez nem azt jelenti, hogy elég érettek hozzá, sőt jó eséllyel belepusztul a nőstény malac a szülésbe.
2. Szerintem 5-6 ezerből kijön
3. 4 hetes koruk előtt valamivel
4. 4 hetes koruktól már ivarérettek, a hímek befedezhetik a testvéreiket vagy akár az anyjukat is
5. Mit értesz az alatt, hogy árva? Ha az elválasztott malacokra gondolsz, akkor ugyanazzal, mint amivel a felnőtt malacaidat. Nagyon fontos, hogy szoptatás alatt a nősténynek nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget, szénát, vizet biztosítsatok.
milyen nagy? :O tudnál egy képet küldeni?
én is 14 vagyok:DD
csak nem tudom mikor menjek el érte,mert tudod apum miatt függ!! de amúgy jó lenne az a akvárium!
utolsó válaszoló.köszi az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!