Ha a törpenyuszi halott utódokat hozott a világra, akkor mennyi idő után lehet újra próbálkozni a fedeztetéssel? Három hónapot ajánlatos várni, ugye?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 19:31
1/9 anonim válasza:
Minek akarod ennyire pároztatni szegény nyuszit? Ha pénz kell, csunálj mást, ne állatokat használj ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, nem a pénz miatt akarom. egyszerűen csak imádom őket, és nagyon letörtem, hogy meghaltak szegények. Egyébként ajándékba adtam volna mindet. Csak szeretném megtapasztalni, hogy milyen, amikor itt nálam növekednek fel. Azért is kérdeztem, mert nem akarom szegény anyát leterhelni.
2012. dec. 5. 21:11
3/9 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd terhelni, akkor egy fél évet azért várhatnál vele. :)
4/9 anonim válasza:
Én nem adnám ajándékba, csak megbízható helyre. Az a baj a kisállat ajándékozással, hogy sose tudod ki viszi el, és mire használja. És igen, legalább három hónapot várni kell. Amúgy mennyi idős a nyuszid?
5/9 A kérdező kommentje:
Ajándékba, családon belül, meg a barátaimnak. Olyan embereknek, akikkel utána is találkozom. 8 hónapos egyébként.
2012. dec. 6. 08:33
6/9 anonim válasza:
Várj, pár hónapot. Az étkezését bővítsd ki. És más állattal hozd össze, lehet, hogy valamilyen genetikai betegségük volt a kicsiknek.
Amúgy hány napra születtek? A nyuszkó milyen táplálékot kapott a vemhesség során?
7/9 A kérdező kommentje:
31 napra születtek, nem volt az időponttal semmi probléma. Akitől vettem a nyuszit, azt mondta, hogy előfordul, hogy az első alom elpusztul. Vegyesen kapott nyúltápot, almát, zöldséget, répát, szénát. Mindig is ilyen kajákat adtam neki.
2012. dec. 7. 09:01
8/9 anonim válasza:
Bio Lapist szoktak adni, hogy segítsék a vemhességet, és a szoptatást, de ne itatóba, mert azonnal bele poshad.
És a másik bak is jó ötlet lehet.
Vannak letális gének, azoknak érdemes utánajárni a bakválasztás előtt.
9/9 anonim válasza:
6 hónapot várj. Évente 2 fialás bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!