Egy dzsungáriai törpehörcsög feltud nevelni 9 kölyköt?
A lány hörim meglepett, szült 10 kishörcsögöt, ebből gondolom megevett egyet, mert 9 marad meg. (már 1 hetesek lassan) A fiút kivettem, mert túlbuzgó, és 2 hetente nem szeretnék kölyköket..:D Szóval azt olvastam hogy max 8 kölyköt tud felnevelni, de azt is nehezen. (mivel 8 emlője van) Félek nemfogja bírni, és vagy kishöri fog elpusztulni vagy az anya.. Mit csináljak, várjak?:S
Sajnálnám kivenni a kicsiket..Van pótanya höriknek is?:D
ez igaz de azért figyekj oda az anyára is,az enyémnek 7 kölyke volt mindet szépen felnevelte de azért eléggé megviselte azóta külön van a hímmel hadd pihenje ki magát:)
sok szerencsét a kicsikhez:D
nekem is van hörim, 2 fiú,mert sajnos a szülők meghaltak:(
az anyuka 6 kölyköt nevel fel,de nagyon megviselte,és meg is halt szegénykém:( nagyon leszívták az erejét a kicsik
szegény..:(
Az enyém felnevelte mind a 9-et, és szépek lettek, arányosan nőttek, nem volt olyan amelyik kisebb volt, az anyuka is szép maradt, áttettem a fiút tőle, még mielött megszülettek, erre rá kb 1 hónapra megint szült egy almot, 7 kicsit, és őket is felnevelte. :D Nagyon király ez a kislány és szép dagi. Igaz minden nap kapott jó sok gyümit zöldséget, meg fehérjét.. szóval vigyáztam rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!