Görény szag ()?
Nekem volt görényem. Mivel nem volt kiheréltetve így igencsak volt egy erős "bundaszaga"
Azt mondják hogy ha ivartalanítjuk a görényt akkor az a jellegzetes bundaszag is eltűnik. Nem lesz büdösebb egy hörcsögnél.. Nem tudom, mert mi nem ivartalanítottuk ki.
Tényleg büdösebb, sokkal. Nekem volt mindkettő, de a görény mellett nem tudtam megmaradni egy szobában. :D Jó mondjuk az inkább, akkor volt, amikor az alomba csinált. A szemem is kiégett a szagtól. :D Maga az állat végül is annyira nem vészes. Na meg, ahogy az előttem lévő is írta, hogy az ivartalanítás sokat segít.
A tengeri malacomnak viszont én nem éreztem, hogy szaga lenne.
Tengerimalacoknak is van egy jellegzetes szaga, de azt inkább csak akkor érezni amikor megszagoljuk őket, illetve a nyakamban van és belefúrom az orrom a szőrébe. Egyáltalán nem erős ez a szag, mivel ők zsákmányállatok.
Én nem büdösebbnek mondanám, de tényleg van egy erőteljesebb jellegzetes szaga. Leginkább a pézsmáéra hasonlít. Az meg hogy a végterméke büdös nem a görények szagával van összefüggésbe, hanem azzal, hogy mivel etetjük őket. Ha megfelelően tápláljuk a végterméke se lesz kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!