Hörcsög tartásával kapcsolatos kérdések! (? )
Néhány kérdésem lenne az aranyhörcsögök tartásával kapcsolatosan.
1. A házát (, ahol alszik, behordja a kaját, pisil, kakil) milyen időközönként takarítsam?
2. Lehet kapni sűrű rácsozású tengerimalac ketrecet, amin az aranyhörik se férnek át?
3. Hány celsius fok az ideális nekik?
4. A vizét hány naponta cseréljem?
5. Szeretik ha simogatják őket?
6. Télen, ha esetleg a fűtés ellenére is hideg lesz valamennyire, akkor mit csináljak?
7. Nyáron, ha nagy a hőség, és neki is melege van, mit csináljak? (Fürdetni semmikép sem fogom, mivel azt tudom, hogy utálnak fürödni, és a természetben sem fürödnek.)
Nekem most van egy lassan 3 hónapos aranyhörim. Augusztus eleje-szeptember vége körül született kb. Kb. három hetesen vettem. Persze nem most akarom először kitakarítani a ketrecét, vagy friss vizet adni neki, csak nem akarom rosszul tartani.
Előre is köszi a válaszokat.
13/L
Nem akarok kötözködni, de heti egy kupaknyi táp, az annyi, mint nekünk embereknek egy fél száraz kenyér.
Javaslom, hogy tapogasd, és simítsd végig a hátát. Ha látszódik, kiáll, vagy érezhető a csontja, akkor sovány.
De ezzel nem kötözködni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!