Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy 2 hónapos fiu tengerim...

Van egy 2 hónapos fiu tengerimalacom! Vehetek mellé mégegy fiut? :S

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem lányt veszel inkább???
2009. aug. 16. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkább ne 2hónapos még kicsi, majd ha már lesz 1éves akk

mos még kinyírná 1 kifejlett malac, de mondjuk az én malacom születése után rá 3 és fél hónapra már 2 hörcsöggel volt 1üt :D 3as ban nőttek fel és nem bántották 1mást soha

2009. aug. 16. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
kicsi fiút vegyél mellé. Ha nagy lesz már nem fogja megtűrni maga mellett, de most még összeszoknak.
2009. aug. 16. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem is kisfiut bvegyél mellé mert a zt még megszokja.
2009. aug. 16. 15:38
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ha veszel mellé még egy fiút, akkor nagyon kell vigyázni, szoktasd össze őket, először ne aludjanak együtt, és nagyon figyelj rájuk, mert a fiúk verekedősek. Az en két fiú tengerimalacom nem nagyon jött ki egymással. Verekedtek, haparták egymást, meg minden. Ha testvérek és együtt nőnek fel, akkor megpróbálhatod, de sok odafigyeléssel. Inkább lányt válassz szerintem, az könnyebb, persze ha nem akarsz kölyköket, akkor megint nehéz dolgod van. Ha mindenáron fiút akarsz, akkor összeszoktathatod őket úgy, hogy egyszerre foglalkozol velük, de napközben lehetnek néha külön ketrecben is. Sok sikert hozzá!
2010. jún. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!