Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi ez a nagy öltöztetés láz?

Mi ez a nagy öltöztetés láz?

Figyelt kérdés

Elszomoítonak tartom azt,hogy sok szegény kiskutya totyog kiscipőbe,ruhácskába,sapkába az utác :(

Sok ilyen kiskutyát a kezükbe cipelve ,felöltöztetve hordják(nemmondok fajtákat,mert ajajj).Most olvastam a fressnapf újságot és mi volt benne??Legyen nyáron is divatos a kutyája:Fiúknak-->divatos kispoló lányoknak-->divatos NAPOZÓ ruha.És ilyeneket látok.Mi lesz később mikor 15 leszek már babakocsiba fogják szerencsétlen állatokat tolni??Vagy mi??Mert jó aki megteheti adjon meg mindent a kutyájának,de istenem ne öltöztese már fel szegényt.És jönnek ide,hogy mit csináljon,nem viseli el a csatot,cipőt,ruhát a kiskutyája?MEg egyebek.Hova fajul még el a világ?TI nem tartjátok elszomorítónak??Vagy csak én fújom fel nagyon a dolgot.

2009. aug. 15. 23:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen.igazából arra lettem volna kíváncsi,hogy nyárom minek kell.Mert télen oké,annyi túlszaporitott öleb van,hogy minden bajuk van mindentől.De azért nyárom,ugyan már.De ennyiből én a fressnafban is csaldodtam valamilyen szinten,jó mondjuk nekik az a lényeg leírjak nyárom is divatos így a kutya stb.. és jönnek is megvenni és pénz,de akkor is ez szerintem lassan felér az állatkínzással.30fokba még egy kutyára ráadni valami kisruhát.anEM FOGOM megérteni.
2009. aug. 16. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor bocsánat, félreértettem a kérdést.

Nyáron természetesen semmi keresnivalója ruhának egy kiskutyán:S Én nem adnák a kutyámra, látom rajta, hogy így is néha annyira melege van, teljesen rosszul érzi magát.

Persze lelkiismeretes tulajdonosok nem teszik ki annak a kedvenceiket, hogy felöltöztetik a 30 fok melegbe, akik ilyet csinálnak, azok már tényleg csak a külcsínnyel foglalkoznak.

2009. aug. 16. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj,mindenkivel előfordul,hogy férreolvassa :)
2009. aug. 16. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Itt van errol egy eleg reszletes cikk:

[link]

2009. aug. 31. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!