Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! A mongol futóegerem...

SOS! A mongol futóegerem gubbaszt, a szőre is csapzott! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4hónapos, tegnap még nem volt semmi baja, ma reggel láttuk, hogy csak úgy gubbaszt és a szőre is csapzott, kövérebbnek is tűnik talán. A bal oldala fájhat neki, mert ha ott simiztük cincogott. Mit tegyek? Nem akarom, hogy elpusztuljom! Kérlek segítsetek!

2012. nov. 18. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Vidd el pár napon belül állatorvoshoz! Lehet hogy komolyabb baja van!:(
2012. nov. 18. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el holnap hozzáértő állatorvoshoz, a kutyással nem sokra mész... Nézd meg nincs.e sebe, és nem hideg-e. Ha igen, akkor rakd egy rongyba és melegítsd meg, a melegítés életmentő dolog. Vagy ha hideg, de nem marad a rongyban, akkor egy kilyuggatott cipősdobozban fel lehet rakni a radiátorra egy ronggyal kísérve, csak nehogy túl meleg legyen.
2012. nov. 18. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha felfúvódás gyanús, akkor ma kell egy egzotikus dokit találnod! Hívd végig őket, hátha dolgozik valamelyik, vagy hajlandó bemenni a kedvetekért. A Pazár Péterrel kezd, ha ő nem ügyel, akkor megmondja mit csinálj házilag, és ismeri az összes dokit, tud mondani rendelőket!
2012. nov. 18. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeiteket! Bocs, hogy nem válaszoltam, de elolvasni elolvastam őket! 4dokival is beszéltem, köztük Pázár Péterrel is, sajnos hozzá nem tudtam volna bevinni, mert nem pesti vagyok. De ő adott jó tippeket, viszont este sajnos mégis elpusztult... :(
2012. nov. 19. 16:42
 5/6 anonim válasza:

Tudom ez nem sokat segít de,nekem is volt 2 mongol futóegerem.Kiderült,hogy az eggyikük lány és született 6 kicsi.

Egy fél évre rá az APA meghalt.:(megállt a szive egy műtét közben.:(((

hidd el én tudom milyen érzés...

2013. febr. 13. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom a tiedet is!
2013. febr. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!