Az baj ha hetente fürdetem a patkányomat?
Figyelt kérdés
Mert marha büdi....Régebben 2 hetente tettem de most már hetente fogom mert nagyon büdike szegény :/ Ez árthat neki?2012. nov. 18. 10:43
21/23 anonim válasza:
ne szappannal furdesd, az kiszaritja a boret es zsiros lesz a szore. Vegyel nyul sampont, vagy jonsons baby-t olyat ami termeszetes anyagokbol van. En is ppiralmot hasznalok mert agyon allergias az egyik patim, meg a pellettol is tusszogott. Nekem semmi bajom vele, csak sokszor kell cserelni, en heti 2-3 alklommal cserelem.
22/23 A kérdező kommentje:
De ez is 100%-ig természetes anyagokból készült és alig vagy szaga.Az elején Jonsonsal fürdettem de azt nem szerette mert túl illatos volt... :/
2012. nov. 21. 20:19
23/23 Platypus válasza:
A gyilkos galóca is 100% természetes anyagból készül.
Egy ember bőre teljesen más ápolást igényel, mint egy szőrös állaté. Ami nekünk a minimális higiénia, az egy patkánynak kiszárítja a bőrét és fogékonnyá teszi a gombás fertőzésekkel szemben. Még állatnak való samponnal is csak havi egyszer szabad, maximum. Tiszta vízzel lehet gyakrabban, de ha minden rendben lenne nálad, ez is fölösleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!