Törpehörcsög - daganat?
Első hozzászóló vagyok.Azér legjobb lenne ha most elvinnéd állatorvoshoz,ilyenkor a többségük nyitva van.
Második hozzászólónak üzenem, hogy nagyon ajnálom a hörcsögét.Nekem is meghalt az első nyuszim márciusban pedig két állatorvoshoz is elvittem.
Hello! Az én lány hörcsögömnek is kialakult egy daganat a két mellső lába között. Elvittem dokihoz, ő azt mondta, hogy nézegessem, ha nagyobb lesz vigyem vissza, megpróbálja kivenni, mert valószínű kötőszöveti daganat. Azóta nem nőtt, csak a hörcsögöm fogyott, de ettől függetlenül eszik, iszik, fut, élénk, vidám. Van 5 ketrecem, 10 hörcsöggel, de az ő ketrecük az egyedüli, ahol mindig elfogy a kaja, mert a lányom fal.
A dokilátogatás óta eltelt 3 hónap. Ajánlom vidd el állatorvoshoz, nézesd meg. Talán nem olyan komoly, az én hörcsögömé sem az.
De sajnos a dzsungik nem könnyen műthetőek, hisz a műtét után nagyon nehéz stabilan tartani őket a gyógyulásig, gyakori, hogy nem éli túl a műtétet.
Szóval menjetek dokihoz.
Én úgy nagyjából 5napja vettem észre egy dudort a hörim melső lábánál de azthittem hogy egy másik höri megharapta mert vérzett és most begyógyult és nagyobb lett a dudor.:(
Remélem nem daganat és nemkell elaltatni..:'(
De nemhiszem, hogy van hétvégén állatorvos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!