Szeretnék újra egy tengerimalacot. Hogy vegyem őket rá?
Ugyan már - nem kell ilyen negatívan megítélni, látszik a sorain az őszinte megbánás. Valószínűleg még gyerek, vagy kamasz a topicnyitó. Egy év alatt rengeteget változhat a felelősség érzete, megérdemel még egy esélyt. Ha a hörcsögre gondot tud viselni, a malac sem sokkal bonyolultabb.
Nehéz ügy a szülőkkel tárgyalni...szerintem, ha látják, hogy jól bánsz a hörcsöggel, és látják a szomorúságodat az eladott malac miatt, talán belegyeznek. Ha jól tanulsz, akkor meg jutalmul is megajándékozhatnak vele.
Egyébként malacot csak párban szabad tartani, mert társas lény, egyedül depis lesz - nincs vele plusz munka, nem jelentős az anyagi különbség sem.
Remélem, sikerül őket meggyőzni.
Hát, én kettőt akarnék, de jó ha egyet is megengednek... xdd
tudom, hogy táras lény, de én egyedül tartottam akkor, d foglalkoztam vele, csak a vége felé nem.. :(......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!