"Kiváltható" valamivel a hörcsögnél a fogkoptató kő?
A hörcsögünk szinte tudomást sem vesz róla, nem rágcsálja ahogy kéne.
Szerintetek ha kicseréljük valami kisebb faággal, az jó lehet helyette?
És ha igen akkor milyen fa lehet és milyen nem?
A legtöbb fogkoptató kő semmit nem ér, szinte felesleges. Akkor már inkább szépiát használj.
Legyen bent sok rágható dolog a ketrecben, pl. a házikója legyen fából. A magok is koptatják a fogukat, ha abból kapnak sokat, az is elég.
Faágak közül nem mindegyiket szeretik. Nálam az akácfa ágát imádják, de a platánba bele se kóstoltak. Kérgestől rakd be az ágat, azt nagyon szeretik lerágni, és nem lesz tőle semmi bajuk.
általában a fogkoptató felesleges az én hörcsögeimnek is van illatos mert azt általában jobban rágják.
de az én (törpe)hörcsögeim is a házátrágja nem a fogkoptatót.
Nem tudom a "fogkoptató kő" miféle újfajta divat. Nekem anno gyerekkoromban nagyon sokszor volt hörcsögöm, még a papám csinált fából ilyen kis odút neki. Meg kaptak száraz kenyeret, kekszet rágcsálni, és soha nem volt semmi bajuk, le tudták vele koptatni a fogaikat.
Szóval szerintem csak felesleges pénzkidobás egy ilyen kő.
Mi is vettünk illatosított követ, de szinte rá sem néz.
1-2 fognyom van rajta max, amikor még újdonság volt,akkor kicsit piszkálta,de amúgy semmi.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ki fogjuk próbálni a tanácsaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!