Szerintetek melyik az érdemesebb hörcsögnél? Terrárium, Ketrec?
Én ketrecpárti vagyok, szóval inkább azt javasolnám. Szerintem jobban be lehet rendezni,és jobban szellőzik is. Legyen minél nagyobb, és ha lehet legyen emelete is, hogy minél több helye legyen. Az emelet ne rácsos legyen, mert nem szeretik, és be is szorulhat a lábuk, hanem "összefüggő". De ha nincs benne, akkor is lehet bele készíteni, pl egy műanyag/fa lapból, a felfüggesztése se ördöngősség, én is csináltam már ketrecbe ilyet.
Nekem olyan ketrecem van, aminek a rácsa nem festett, hanem csak "natúr", mert úgyis rágja, és nem tartom valami jónak, hogy lerágja a festéket, bár persze lehet, hogy nem ártana neki, de én inkább óvatos vagyok...
Ha dzsungáriaid van, akkor arra kell figyelni, hogy ne legyen túl nagy távolság a rácsok között, nehogy meglógjon belőle. Az én ketrecemnek 1 cm-es rácsközei vannak, több lakója is volt már, nem volt még szökés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!