Szibériai aranyhörcsögöt kalickában vagy akváriumban érdemesebb-e tartani?
Szeretnék egy kisállatot, de még sosem volt.
Új vagyok nagyon ebben a dologban, nem vagyok járatos.Szeretném, ha valaki segítene benne.
Én egy 120x80as ketrecben tartottam, olyan sűrű volt a rácsozása, hogy a feje ne férjen ki rajta, szerintem sokkal jobb mint az üveg. Rengeteg játék kell neki, amivel lefoglalja magát másképp nagyon hamar unatkozni kezd.
Éjszakai állat, napközben elbújva alszik, aztán estétől hajnalig eszik, kapar, játszik, szóval ha lehet ne az ágyad közelében legyen. Ha van kérdésed szívesen válaszolok, sok kisállatom van :)
Szíriai aranyhörcsög a neve!
És ketrecben érdemes tartani, mert szüksége van a mászásra is, valamint az jobban szellőzik.
Mókuskereket mindenképp vegyél neki, aminek átmérője minimum 19-20 cm-es legyen, hogy kényelmesen elférjen benne és ne kelljen görnyednie.
Ha igazán jót akarsz neki akkor egy ilyen ketrecet vegyél, ha nincs rá pénzed, gyűjts rá, de nagyon megéri, mert jó nagy helye van a hörinek és szórakoztató a számára a csőrendszeres megoldás!!
De ez is egész jó, viszont arra figyelj, hogy a mókuskereket cseréld nagyobbra:
Én ezeknél a ketreceknél még azt csináltam, hogy csak 1 emeletet tettem be, mert így több a helye a hörcsögnek és jobban hozzá is lehet férni. Na meg a mókuskereket nagyobbra kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!