Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nosteny tengerimalac (2...

Nosteny tengerimalac (2 honapos) melle venni egy him tengerimalacot (szinten fiatal)?

Figyelt kérdés

Ma megyek venni,es a tenyeszto azt mondta hogy nem lessz semmi gond...

Masik kerdesem hogy: hogyan is kell ivartalanitani a malacot?Barmelyik allatorvos megtudja csinalni?

Elore is koszi

2012. okt. 26. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Húúú,nagyon durva amit leirsz,te ezt nevezed tenyésztőnek?! Ez egy szaporitó,aki a pénzre megy,sorra gyártja a beteg,beltenyésztett utódokat! Innen nem szabad venni malacot!!! Keress rendes tenyésztőt,aki el se adna neked fiú malacot,ha tudja,hogy 2 hónapos lány mellé tennéd!!!! Én neves tenyésztőtől vettem az enyémet,nagyon komolyan felvilágositott a tartásukról és nagyon aggódott,amikor mondtam neki,hogy kereskedésből van a meglévő lány malacom,mert azt mondta,hogy akkor nem biztos,hogy valóban lány,mert annyira nem értenek hozzá,hogy a nemüket se tudják megkülönböztetni! Kioktatott,hogy mit hogy csináljak,de szerencsére kiderült,hogy valóban lányom van,mert ha nem,ide se adta volna a pici lányt!!! Mert előre mondta,hogy nagyon pici a vemhességhez és ha mégis mászna rá az enyém,azonnal vegyem ki!!! NA ilyen egy komoly tenyésztő!!!
2012. okt. 27. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy másik kérdésből úgy látom, hogy csak megvettél egy fiút...
2012. okt. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!