Hol vehetnék egy kis termetű majmot vagy csimpánzt?
vannak kis majmok amiket lehet otthon tartani. ezeket nagyon nagy állatkereskedésben kapsz is.
de csimpánzt vagy hasonló majmot lehet otthon tartani de megfelelö körülmények között. a csimpánz egy elég aggreszív állat tud lenni, és még egy jól megépített ketrecet is képes szét tépni, nem beszélve más emberekben is kárt tud tenni, pl harapni is tud csúnyán. a ketrec méret biztos kikötés, meg a hozzá értés is.
de a kiis majmoknak is kell nagy hely ,minimum egy 2méter magas és 4-5 m2 nagyságú ketrec, helyiség.
aztán mivel az etetésük sem lehet egyszerü ezért az is biztos elég sokba kerül, és még a folyamatos orvos is. mert ugye gondolom nekik is kell oltás. meg ilyenek.
Magyarul: bohócot csinálnál belőle? Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem az ember (jobb esetben) már kamasz korára rájön, hogy egy állatot emberként tartnai ("ruhát adsz rá...") állatkínzás. Arról nem is beszélve, hogy a majmok többsége (talán csak az orángután a kivétel) csapatban él - gondolom nem veszel a kis kedvencednek, csak hogy jól érezze magát, még 3-4 társat...
Bocs, ha kicsit morcos voltam, de az ilyen mindig fel tud idegesíteni. Mindenesetre ha veszel is majmot, készülj fel rá, hogy nem a te kedved szerint fog élni (nem játékbaba, akit öltöztetgethetsz), hanem van saját akarata, amit ha szereted az állatot, nem hagysz figyelmen kívül.
A hozzaszolasod alapjan igazabol tenyleg nem eldontheto, szorakozol, vagy komolyan gondolod a dolgot?
A majom mint olyan nagyon sok mas tipusu allat (pl. kutya csak hogy egy hetkoznapit emlitsek) utalja a masfajtat magakorul, mert az o kepzelt territoriumat ami ugye a te hazad lenne, bizony vedi. ...es igen, lehet nagyon agressziv! Azonkivul egy cseppet sem szobatiszta!!! Ird es mond szana szejjel hugyozik es urit.
Sok szerencset a kis jovevenyhez...
Nekem iguanam van...
Hol tudok akkor majmot venni?
Tud valaki egy cimet vagy valamit adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!