Csinált valaki már otthon deguknak ketrecet?
Olyanra gondolok, aminek terrárium az alja (kb. 25cm magas, az alapterület még nem eldöntött), és arra egy ketrec hálóból.
Ez megvalósítható szerintetek? És ha igen, a terráriumot a hálóval hogy "kötnétek" össze?
Hálónak milyen nagyok legyenek a szemei? (16mm, 20mm, vagy kisebb)
Ha ez nem megvalósítható, tudnátok ötleteket adni, hogy milyet lehetne házilag összerakni?
Igen, olvastam róla, hogy nem a csendességükről híresek. :)
És hát melyik kisemlős nem rágcsál. :D
Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszokat, ha eszembe jut valami, még kérdezek majd.
És az igazat megvallva eszembe is jutott egy valami: azt, hogy a hálót belülről lövöd rá a bútorlapra, azt jól értem, hogy szögbelövővel csináltad, ugye?
Ja, és AgathaChristie-nek üzenem: azt hiszem, megtaláltam a weboldalad. Át is tanulmányozom, amint lesz rá időm.
Kókuszt, meg egy csomó eredeti ketrec ötletet fórumban találsz. :)
A honlappal elmaradtam erősen, a legjobb a Degesz ketrec szabásmintája. Azt javaslom lelopásra. A méretei lehetnek 10-10 centivel nagyobbak, de kisebb inkább ne legyen.
Az tény, hogy a faketrechez nem elég egy csípőfogó, hanem fűrész, szögbelövő, csavarhúzó, esetleg fúró is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!