Szerintetek berakhatom ezeket deguknak?
Először is van itthon valami szárított növényünk, amit nyaraláskor a szállásadónktól kaptunk. (de nem tudom, mi lehet)
Arra lennék főképp kíváncsi, hogy mi lenne ez, valami teanövény? Remélem nem felesleges gazokat sóztak ránk, kiszárítva.
A deguim amúgy is szeretik az ilyen szárított dolgokat, ezért gondoltam arra, hogy odaadom nekik.
Azután hoztunk papírhengert a Diego-ból, viszont koszos egy kicsit a belseje. Így is mehet a ketrecbe? Amikor először voltunk ott, hoztunk egy tisztát és egy koszosat. A tisztát tettük be, a koszos ment a kukába. Most viszont már kezd elfogyni a jelenlegi cső, és csak 2 koszosat tudtak adni, pedig már voltam bent háromszor is, hátha kaptak jót is...
Maradjanak cső nélkül, vagy megkaphatják?
Ne add oda neki, ki tudja, mi az, és milyen szennyezett útszélről szedte a szállásadó. Én valami babérfélére tippelek. Hol voltatok nyaralni? Lehet valami helyi szokás ilyen csokrot adni!
A papírhengert mosd ki tiszta vízzel (egy új mosogatószivaccsal), ha csak poros volt, akkor ha megszárad beteheted. Ha másféle szennyeződés van rajta, akkor inkább dobd ki!
Romániában voltunk nyaralni egy kis faluban a székelyeknél. Annyira nem valószínű, hogy forgalmas útról szedett, mert még a főút sem volt a szállás közelében.
A papírhengert akkor kidobom. Kicsi sötétebb foltok vannak a belsejében, biztos, hogy nem por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!