Miért eszi meg a dzsungáriai törpehörcsög a kölykeit?
Figyelt kérdés
Volt neki 7 db és megette mindet. mitől van ez?2009. aug. 7. 19:42
1/8 anonim válasza:
Ha az első szülése volt akkor lehet azért, ha nem akkor meg valószínű fehérje hiánya volt.. legközelebb adjál neki sok kaját, zöldséget, gyümit, sajtot, legyet vagy akármit..:)
2/8 A kérdező kommentje:
Az első ellése volt igen. A többit nem fogja megenni?
2009. aug. 7. 19:59
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg sokat zargattad őket, ezért ette meg.
4/8 anonim válasza:
A többit nem fogja.:) De tényleg arra is kell vigyáznod, hogy ha megszül ne sokat molesztáld őket.:D Meg a kicsikhez sem szabad nyúlni az elején amikor még csupaszok, mert akkor nem fogadja őket vissza..
5/8 A kérdező kommentje:
Nem értem hozzájuk. a Rokonomnál is megette ennek a tesója a kölykeit.
Remélem a következő ellésnél már nem bántja őket.
2009. aug. 8. 16:20
6/8 anonim válasza:
Jajj most félek:S nekem első fialása lesz a dzsungimnak:( remélem nem eszi meg majd őket....:(
7/8 anonim válasza:
Azért eszi meg valoszinüleg,mert bepánikolt,hogy sok kölyke van vagy azért mert gyengének látta!
Nekem is megevet egyet pedig nem is piszkáltam!
8/8 anonim válasza:
Lehet ,hogy fehérje hiánya volt.Vagy gyengének látta.Lehet az is hogy sok kölyke volt és nem birta szoptatni!
(4 hetes korukban lehet elválasztani anyuktól!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!