Anyukám a hörcsögön kívül semmi más házi állatot nem enged tartani!?
Figyelt kérdés
Lassan 9 éve van folyamatosan hörcsögöm. 3 szor volt nyulam 2-3 hónapig(házinyúl) volt egy macskám is ami 3 év után megszökött. De egy ideje semmi állatot nem enged hörcsögön kívül. Szeretnék patkány, törpenyuszit vagy valami más állatot. Bármivel álltam elő hogy én fogom takarítani, de még így sem engedi. A mostani törpehörcsögöm lassan 3 éves és 4 évtől tovább nem éltek nálam az arany hörcsögök sem. Mire szegény elmenne hogy tudnám rávenni anyámat hogy legyen más állatom utána?2012. okt. 15. 22:42
11/17 anonim válasza:
Nekem is folyamatosan voltak hörijeim, akiket imádtam, és egyszer előálltam azzal, hogy patkányt szeretnék...Mondanom sem kell, apum egyből nemet mondott, anyum meg irtózással az arcán mondott nemet :D Aztán folyamatosan mondogattam nekik, hogy mennyire szeretném, elolvastam mindent a patkányokról amit lehet, de csak nem engedték. Egyszer csak bejelentettem, hogy elmegyek és veszek egyet. Persze ment a duli-fuli, de nem érdekelt ( hozzá teszem 20 éves voltam és nem tudták azt mondani, hogy nem adnak rá pénzt, mert dolgozok:D), aztán mikor hazaállítottam a pici patival, hát egyből megenyhültek. :D Apum ránézett, húzta a száját, de láttam rajta, hogy nagyon tetszik neki, anyum picit tartott tőle de neki is tetszett. Azóta imádják, anyum magán sétáltatja, ami nagy szó. :) Apum vigyáz rá amíg takarítom, átviszem hozzájuk játszani ilyesmi :) Szóval szerintem, ha a hörcsögöt megengedte, a patkányt is megszokná. Mellesleg imádom a höriket, de a patkány teljesen más, még többet kell velük foglalkozni, és olyanok mint egy pici kutya. :)
12/17 A kérdező kommentje:
én is nagyon imádom a hörcsögöket, de szeretnék már más állatot:) még gondolkozok hogy mit vigyek majd haza patkányt vagy mókust mert mindkettő nagyon tetszik. Amúgy ha valakit érdekel itt egy kép a mostani hörcsögömről:) [link]
2012. okt. 16. 15:25
13/17 anonim válasza:
11-es vagyok, hát sok örömöt a leendő állatkádhoz :) a hörid meg nagyon nagyon cukii :D az a mancs meg az a bajusz :D zabálnivaló :DD
14/17 A kérdező kommentje:
köszi:D:D
2012. okt. 16. 15:58
15/17 anonim válasza:
én patkánnyal nyitottam :) utána lett tengericocám és most van egy cuki aranyhörim :)
nálunk nem volt nagy hiszti, mert anyumat addig nem zavarja semmilyen állatom amíg én gondozom. és anyum szereti a rágcsálókat, neki is volt sok hörije és mókust is tartottak, bár szétszabdalta a függönyét, annyit csüngött rajta :)
szerintem is állíts be az új állatkáddal, mókus vs patkány esetén én patkány párti vagyok :) de igazából nekem a hörcsög a favorit :)
16/17 anonim válasza:
13-as vagyok, igen az nagyon sokat számít, hogy hangoztasd, hogy Te gondozod, Te takarítod. Persze ne csak mondd, hanem legyen is így (nem mondom, hogy nem csinálnád, csak vannak akik ezt mondják, aztán mégsem törődnek velük kellő képpen). Amúgy én teljes mértékben patkány párti vagyok, és ha esetleg anyukád azért nem szeretné, mert szerinte koszos, betegséget hordoz, akkor mondd meg neki, hogy a pati kb a nap 24 órájában mosdik :D Najó nem, de nagyon sokat, ők hamarabb elkapnak tőlünk bármit, mint mi tőlük. :) A büdösséget meg nem kell megvárni, szépen takarítani kell. :) Sok sikert! :)
17/17 anonim válasza:
Tényleg nagyon aranyos a hörid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!