Normális ez az érzés? Egeres kérdés.
De várj.. Ott van nálad egy kintről jött egér?
Szerintem normális az érzés, cuki, meg minden, de betegségeket terjeszt, mindenhová odasz*rik, pisil, mindent megrág, és nagyon büdi.. tegyél le egy újságot a földre, és támaszd ki egy fél dióval, úgy,hogy a bele az az üveg belseje felé nézzen... ha bent van, akkor kidönti, és az üvegben lesz. Aztán vidd ki jóóóóó messzire.
Én halhálóval fogdostam itthon az egereimet amik megszöktek a lakásba. Szekrénybe ültek a polcokon. Mikor hazajöttem úh, para volt, mert lerágták az akvárium tetejét és úgy jöttek ki, de hálóval tök jól meg tudtam fogni mindet.
Mondjuk ezek nem voltak olyan ügyesek mint egy kinti egér, az biztos, de ha látod akkor egy próbát megér.
A ragasztó se jobb módszer, szerencsétlen beleragad, és ki tudja meddig szenved, összeragad a szeme, szája stb, végül keserves kínok közt megfullad. Inkább akkor a hagyományos egérfogó, ami gyorsan végez vele!
Jó még az az üveges módszer, amit itt ajánlottak.
Takard le a táncik terráját, hogy ne jusson bele a vadegér. Betegséget vihet be nekik, vagy összeverheti őket a kaja miatt.
Az üveg - féldió tényleg hatékony egérfogó. Nálunk az üveg kompótos tál vált be legjobban, és CD tokra állítjuk, mert a felemelésnél a legkisebb résen is meglépnek.
Nekem is voltak táncolóim régen, most viszont van egy befogott házi egerem. A táncolók sokan voltak, csak hetente egyszer takarítva se voltak büdösek, ez a házi kétnaponta van almozva, mégis erős szaga van!
A te üveges módszereddel a házit el nem tudod kapni, de kézzel se. A fél diós, befőttes üveg jó megoldás, főleg a CD tokkal kombinálva, de gyakran ellenőrizd, mert megfullad! Én cseréppel, fél dióval fogtam az enyémet (a cserép alatt levegőt is kap). A ragasztós az állatkínzás, iszonyú még hallgatni is egy beleragadt állat szenvedését!
Én a helyedben nem csak attól félnék, hogy bejut a táncolókhoz a házi, hanem attól is, hogy ha kiengeded a táncolókat, azok a szobában elkaphatnak olyan betegséget a sima egér ürülékétől, ami végez az egész csapattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!