Tengerimalacnak lehet adni bolti (spar-os) sárgarépa zöldet?
Sajnos lassan már tök mindegy, hogy boltban veszed, vagy a piacon, egyiknél se tudni, hogy honnan van, meg miféle szerrel kezelték.
Ha már szemmel láthatóan foltos, akkor inkább ne add oda neki, bár akkor a répa rész se lehet valami nagyon jó.
Ha nyugodt akarsz lenni, akkor magadnak kell megtermelni, amit csak lehet (és itt nem csak a malacra gondolok, hanem a családra is).
Egyébként is a legjobb, ha mindig azt adsz a malacnak, aminek a szabadföldön szezonja van. A répa zöldjét is lehet szedni nyáron, aztán megszárítod és időnként keversz a répába. Szinte egész évben szedhetsz pitypangoz, az a legegészségesebb és imádják!
#2-es vagyok
Elkapkodtam a végét, mert már másfelé figyeltem.
Ezt akartam írni:
...A répa zöldjét is lehet szedni nyáron, aztán megszárítod és időnként keversz a szénába. Szinte egész évben szedhetsz pitypangot, az a legegészségesebb és imádják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!