Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengeri malacot lehet...

A tengeri malacot lehet sétáltatni?

Figyelt kérdés

Írnátok róluk pár sort? :)

Mennyit eszik,miket,mennyi időközönként takarítod a ketrecét,mi van a kertecben,lehet e sétáltatni,ha igen mikor és mennyit??és hogy a tengeri malac lehet-e szabadon?(a szobámban,ha ittvagyok)...stb....

köszönöm előre is a válaszokat

2009. aug. 4. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szija nekem 2 éve van tengeri malacom :) én hetente takaritom forgács van a ketrecben és uborkával, paprika, paradicsom, krumpli,száraz kenyér,almával etetem :D ( aparadicsomot nagyon imádja) én nem adok neki soha vizet szerintem elég az ami a zöldségekbe van meg megszoktam jol önteni vizzel a zöldségek belsejét:D kiszoktam vinni egy héten egyszer a fűre az udvarra:D télen meg a szobámba szokott mászkálni, de azt szinte mindennap :D amugy szamanta a neve:D:D:D röviden ennyi :D ha éhes akkor sípol XD:D
2009. aug. 4. 21:26
 2/12 A kérdező kommentje:

hehehhe :D köszi :D

éés milyen a kakija?:\ (bocsi a hülye kérdéésért:D)

éjszaka alszik,vagy olyan mint a törpehörcsög?!(hgy nappal alszik,éjszaka szalad)

amugy menniyt szokott aludni egy nap?:D

2009. aug. 4. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
huu hát aludni én még nem láttam, de biztos alszik mikor mi is:) a kakija tiktak alaku :D:D
2009. aug. 4. 22:19
 4/12 anonim válasza:
Nekem 4 éve vannak malackáim. Mindenféle zöldséget megeszik, de krumplit nem szabad neki adni, mert sok a keményítő és az nem tesz neki jót. állatkereskedésben /mezőgazdasági boltban lehet kapni tengeri malac tápot. Nekem a szobámban mindennap kint szaladgálnak, de vigyázni kell, mert szeretik a vezetékeket és a bútorokat összerágcsálni. nyáron kirakhatod a fűbe legelészni valami kis ketrecbe (csak árnyékos hejre).
2009. aug. 5. 16:42
 5/12 anonim válasza:
Ha választás elött állsz inkább lány malacot válassz, mert azt könnyebb megszelidíteni és nem jelöl meg :D
2009. aug. 5. 16:46
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:):D

lányt akartam:P

és tényleg büdösek?:S

2009. aug. 5. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Mielőtt tengerimalacot vásárolsz, ajánlom a következő oldalt: www.gemon.ro

Itt tényleg mindent megtudhatsz, és esetleges kérdéseidet felteheted a fórumon. Nagyon sok segítőkész malackatartó van.

2009. aug. 6. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
az enyém lány és egyáltalán nem olyan szelid mnit hittem. velem persze az de a család többi tagjával nem nagyon:D
2009. aug. 7. 02:07
 9/12 anonim ***** válasza:

amúgy meg kell neki adni inni, nekünk is van és lány.:)

mert milyen lenne már, h te is ehetsz gyümolcsöt, meg mindent, csak éppen nem ihatsz?

2009. aug. 7. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet sétáltatni még kis hámot pórázzal is lehet számukra kapni, nagyon édesek lehetnek benne de én nem tennék ilyet a malacommal!
2009. aug. 7. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!