Miért viselkedik így a nyuszim? Ivarérett lett?
Van egy oroszlánfejű törpenyuszim, kb 5 hónapos. Elméletileg lány, de nem biztos. Mostanában nagyon furcsán viselkedik :(
Ha benyúlok a ketrecébe, hogy simogassam vagy megetessem, sunyít a fülével, morog és nekitámad a kezemnek, pedig nem ijesztem meg, semmi rosszat nem csinálok...régen nem volt ilyen, de ez elég ijesztő, és háát..ha így halad lassan kezdek félni tőle, mert fáj. Arra gondoltam, hogy ivarérett lett, de nem tudom. Ez elmúlik vagy ilyen marad örökre? :( Hogy lehetne segíteni neki? Mert így eléggé el van hanyagolva, így nem lehet vele játszani és kivenni se a ketrecből ( mindig is utálta ha felemeltük, de most végképp nem engedi), hogy kitakarítsam. Nem ijesztette meg semmi, jól bánunk vele, nagyon szeretem.
Egyébként ő nem olyan mint más nyuszija...mert pl nem maradt ott az ölemben soha, nemigazán lehet vele úgy játszani, mint mások szoktak. Szelíd és aranyos ( volt) de mégis...
Mit tegyek?
uhh..na mindegy, elviszem ivartalanítani, de csak október végén lesz rá lehetőségem...
Addig is még azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet a nyuszit szelídebbé, bújósabbá tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!