Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen rágcsálót tartsak, aki...

Milyen rágcsálót tartsak, aki többet él 3 évnél?

Figyelt kérdés
Eddig volt 3 törpehörcsögöm ,nagyon szerettem őket,de sajnos keveset éltek.Nem szeretnék tengerimalacot,meg csincsillát,mert azokat nem lehet egyedül tartani,viszont én egyedül tartanám.Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 4. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én aranyhörim 3,5 éve van nálam. 4-5 évig élnek ha nekik megfelelő étrenden vannak tartva és eleget aludhatnak.
2012. okt. 7. 22:35
 12/13 Fannybaba8 ***** válasza:
Szia.Én mindenképpen a Tengerimalacot ajánlom.Ők 7-9 évet élnek.Nekem van 2 felnőtt, 1 három hónapos és van 6 4 napos Tengerimalacom.:) A 4 naposok gazdit keresnek!!
2012. okt. 8. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is a tengerimalacot ajánlom. Tündéri, viszonylag kis igényű állat. A ketrec drága ugyan, de használtan, aukciós oldalon találhatsz 8000 körül is nagy ketrecet. Ha sokat foglalkozol vele, lehet egedül is tartani, számtalan esetről tudok, mikor bevált. Bár a tengerimalac-guruk szerint jobb párban, azonos neművel - de szerintem ez is megoldható dolog. Ingyen, vagy pár ezer forintért juthatsz egy malihoz, az etetésük, forgácsuk havi szinten pár ezer forint, ha középáras minőséget veszel.
2012. okt. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!