A nyulak ketrecébe jó ha egy kartonból készített házat rakok?
Igen. De se ragasztó, se tinta ne legyen rajta.
A műanyag házakat egyébként nem ajánlom, mert a műanyagot ha megrágja, okozhat gondot az emésztésével. (nem tudja bontani) Tudom, erre az szokott válasz lenni, hogy de hát az én nyulamnál már mennyi ideje bent van, és sose volt tőle semmi baja, stb. Nem mondtam, hogy 100% meg fogja rágni, és azt sem, hogy utána 100% gondot okoz, de azért jobb, ha elővigyázatosak vagyunk! Én nem adnék a nyulamnak semmilyen műanyagot, csakis fa dolgai vannak, vagy kerámia. (fából is kezeletlen, direkt rágcsálóknak készített)
A karton egyébként jó, csak ha ráugrik, akkor annak a doboznak annyi. Ha mégis túléli a nyúl súlyát, akkor meg a pisitől, kakitól könnyen átázik a teteje. Játéknak rakhatod inkább, annak tökéletes. Gondolom sejted, hogy ha beraksz neki egy kartondobozt, azt majd cserélni is kell, nem egy állandó lakhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!