Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyulak ketrecébe jó ha egy...

A nyulak ketrecébe jó ha egy kartonból készített házat rakok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak külön ilyen műanyag izék is de érdekelne hogy egy sima karton doboz nem jó? Mármint esetleg mérgező ha megrágcsálja? Előre is köszi.
2012. okt. 3. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A sima karton, ami nem fényes, nincs rajta tinta stb nem mérgező, de tuti szétrágcsálja nagyon gyorsan, viszont elvannak a nyuszik a dobozokkal, eljátszanak vele, ha van egy pár felesleges dobozod akkor szerintem nem rossz ötlet
2012. okt. 4. 06:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy nagyobb méretű sima karton,nem rossz de gyorsan megrágcsálja.Nem hinném, hogy lenne tőle valami baja. Én a műanyag házakat ajánlom tudsz venni az állatkereskedésben kb.500-1000Ft-ért.
2012. okt. 4. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szerintem venni fogok neki olyan műanyagot. De akkor játéknak meg esetleg fogat koptatni jó a sima karton igaz?
2012. okt. 4. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. De se ragasztó, se tinta ne legyen rajta.

A műanyag házakat egyébként nem ajánlom, mert a műanyagot ha megrágja, okozhat gondot az emésztésével. (nem tudja bontani) Tudom, erre az szokott válasz lenni, hogy de hát az én nyulamnál már mennyi ideje bent van, és sose volt tőle semmi baja, stb. Nem mondtam, hogy 100% meg fogja rágni, és azt sem, hogy utána 100% gondot okoz, de azért jobb, ha elővigyázatosak vagyunk! Én nem adnék a nyulamnak semmilyen műanyagot, csakis fa dolgai vannak, vagy kerámia. (fából is kezeletlen, direkt rágcsálóknak készített)

A karton egyébként jó, csak ha ráugrik, akkor annak a doboznak annyi. Ha mégis túléli a nyúl súlyát, akkor meg a pisitől, kakitól könnyen átázik a teteje. Játéknak rakhatod inkább, annak tökéletes. Gondolom sejted, hogy ha beraksz neki egy kartondobozt, azt majd cserélni is kell, nem egy állandó lakhely.

2012. okt. 4. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ, majd figyelmesen választom ki a nyuszi lakhelyét. Természetesen a doboz egyáltalán ne állandó lakhely lenne, csak valami hogy ne unatkozzon a nyuszkó egész nap.
2012. okt. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!