Mit vegyek 2 tengerimalac ketrecébe?
Szia
Ha sokat vannak kéz közt, nem muszáj nekik játék, elég vmi bújóka, mert am sem játékosak inkább simogatást meg törődést szeretik
Nekem egy faház volt a ketrec-be amiben megtudott fordulni és kényelmesen elfért benne
Itatóm az fém tálka volt, mert bármi mást haraptak széjjel
20/F
A ketrec legyen legalább (!) 100x50 cm alapterületű! Ennél kisebbet ne vegyél!
A ketrecbe kell egy házikó, ami olyan 30x20 cm méretű legyen. Minél nagyobb, annál kényelmesebb nekik.
Kell egy fém vagy kerámia etetőtál, közepes méretű. Szokták úgy is ráírni a méretet, hogy 300 ml-es, vagy hogy 12 cm átmérőjű. De szemmértékkel becsülheted azt a 12 cm-t, nyugodtan.
Kell golyós itató. 2 malacnak 250, 300 vagy 500 ml-eset vegyél. Nekem 300 van, ez szerintem elég.
Vegyél almot: forgácsot, pelletet vagy kukoricacsutka almot. A forgács olcsó, de kiszórják. A pellet drága, de jobb minőségű, és nem is szórják ki. A kukoricacsutka szintén drága, és ki is szórják, de az is jó minőség.
Ezen kívül vehetsz még, amit akarsz. Nagyon szeretik a csöveket. Ez lehet műanyag is, de a fém vagy a karton jobb. Olyan 10 cm átmérőjűben jól elférnek.
Függőágyat is lehet berakni, ezt akár saját kezűleg is készíthetsz régi, rossz ruhákból vagy külön anyagból. Vágsz 2 téglalap alakú anyagdarabot, amiben a malacok kényelmesen elférnek. Láncot/akasztót varrsz a négy csücskére, és a 2 téglalap alakú darabot összevarrod úgy, hogy legfelül anyag, aztán az akasztók, aztán megint anyag. Belül kibélelheted vattával is, hogy puhább legyen. A szélein végül biztonságosan varrd össze ezt az egészet, és a kész függőágyat akaszd fel elérhető magasságba a ketrecbe.
Mire vonatkozik a #3-4-es kérdés?
A malacra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!