Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS a hörim lába eltört, mit...

SOS a hörim lába eltört, mit tegyek?

Figyelt kérdés
beakadt az itatóba,és most ferdén jár vele,ha jár akkor kifordul :"( . el akarom vinni állatorvoshoz,de ha ezt felhozom, a szüleim el kezdenek hisztizni,hogy nem azért járnak dolgozni,hogy a hörcsögnek jó legyen. házilag ezt meg tudom valahogy oldani?van esélye a hörimnek? hurkapálcával hogy tudom rögzíteni a lábát? mit adjak neki enni,hogy gyorsabban gyógyuljon?

2012. okt. 3. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
délután a szüleid nincsenek otthon, nem? akkor bele a horit a dobozba azt usgyi az orvos. mndd el hogy nincs pénzed , de a történetet is, legrosszabb esetben elküld, ugye? egy próbát megér
2012. okt. 4. 17:04
 12/18 A kérdező kommentje:

de én egyedül nem találok oda :(

max bnőmet megkérem,de nem hiszem hogy tudja hol van állatorvos :(

2012. okt. 4. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Nézd meg térképen,googleba. De segítek neked ha leírod hol laksz ,melyik városban,településen
2012. okt. 5. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Most sokan nem fogtok szeretni a válaszomért: egy új höri 300Ft, a doki lehet elkér 5000-et, mert hiába kisállat, sokkal nehezebb dolga van vele a dokinak.

Volt egy hörim régen, kinyírta a társát, aztán lerágta az egyik lábát ilyen csonkra, ezután még 2 évig élt.

2012. okt. 5. 21:56
 15/18 anonim válasza:
Ugye már jól van? Kérjél kölcsön pénzt az egyik barátnőd szüleitől, légyszi és vidd el :((
2012. okt. 7. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti,ezzel csak az a probléma (és elég nagy gond,hogy az emberek többsége így gondolkozik) ,hogyha megvettél egy állatot felelősséggel tartozol érte!! Nem hajigálhatod ki a kukába vagy hagyhatod szenvedni,akkor sem ha egy forintot sem fizettél érte.. nem egy zsák krumpli ,hanem egy érző lény akkor is ha 300 forint volt. Amúgy szerintem inkább szégyelld magad ,ne büszkélkedj ezzel.
2012. okt. 7. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚÚúúúristen! Mit számít, hogy mennyiért adják-veszik az állatokat?! Ha a gyereked beteg sem mondod, hogy 2 perc alatt csinálok másikat! Ha van esély egy érző lény gyógyítására, meg kell próbálni.És nagy különbség van aközt, hogy valamire nincs pénz, vagy sajnáljuk rá! Becsmérelhetném a kérdező szüleit, de ő már megtette. Kérdező! Próbáld meg elvinni dokihoz, mert azzal, hogy vársz, nem lesz jobb!!!
2012. okt. 7. 23:58
 18/18 A kérdező kommentje:

sziasztok,most nézem hogy írtatok. na igen, a szüleim szó szerint azt mondták,hogy vegyek új hörcsögöt,mennyivel olcsóbb...persze amikor még verekedtek a hörik és egy másik ketrecet akartam vetetni,akkor is azzal jöttek,hogy egyiküket eresszem szabadon..wtf? O_O

végül elcsórtam anyáéktól 5ezret,és hívtam a barátnőimet,és az egyikkel elmentem volna,de akkor 2 barátnőm elkezdett lebeszélni,és anyám mondta,hogy nagyon hülye vagyok,ha erre költök ennyit,és miután felhívtam a dokit,mondta hogy azonnal kellett volna vinni,de vigyem el és megnézi.sajnos hallgattam anyára,nem akartam emiatt vitát,szval itthonmaradt. privátban is visszaírtam,hogy a hörim mintha mi sem történt volna ugyanúgy mászkált a rácson,teljesen jó van,picit csámpás de egyébként nincs semmi baja. sőt,túlélte a tesóját,aki nemrég halt meg,olyan békésen,aludt :(

na mindegy,köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!