SOS a hörim lába eltört, mit tegyek?
de én egyedül nem találok oda :(
max bnőmet megkérem,de nem hiszem hogy tudja hol van állatorvos :(
Most sokan nem fogtok szeretni a válaszomért: egy új höri 300Ft, a doki lehet elkér 5000-et, mert hiába kisállat, sokkal nehezebb dolga van vele a dokinak.
Volt egy hörim régen, kinyírta a társát, aztán lerágta az egyik lábát ilyen csonkra, ezután még 2 évig élt.
sziasztok,most nézem hogy írtatok. na igen, a szüleim szó szerint azt mondták,hogy vegyek új hörcsögöt,mennyivel olcsóbb...persze amikor még verekedtek a hörik és egy másik ketrecet akartam vetetni,akkor is azzal jöttek,hogy egyiküket eresszem szabadon..wtf? O_O
végül elcsórtam anyáéktól 5ezret,és hívtam a barátnőimet,és az egyikkel elmentem volna,de akkor 2 barátnőm elkezdett lebeszélni,és anyám mondta,hogy nagyon hülye vagyok,ha erre költök ennyit,és miután felhívtam a dokit,mondta hogy azonnal kellett volna vinni,de vigyem el és megnézi.sajnos hallgattam anyára,nem akartam emiatt vitát,szval itthonmaradt. privátban is visszaírtam,hogy a hörim mintha mi sem történt volna ugyanúgy mászkált a rácson,teljesen jó van,picit csámpás de egyébként nincs semmi baja. sőt,túlélte a tesóját,aki nemrég halt meg,olyan békésen,aludt :(
na mindegy,köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!