SOS a hörim lába eltört, mit tegyek?
Sehogy. Ha nem viszed orvoshoz max deformáltan fog összeforrni és akkor majd szerencsétlen jobb esetben is csak bicegve fog járni :(
Egyébként egy állat felelősség ezt jó lett volna ha a szüleid is tudják mielőtt megvették neked a hörit..
Ha van macskátok, akkor mutasd be neki:)
ok ez csak vicc volt. Sajnos valószínű hogy rosszul forr össze neki ha hagyod. Túléli persze, de később ahogy írták is, furán jár majd, hacsak mégis nem jól forr neki össze. Állatorvoshoz vidd el. Az a max egy két ezer bőven belefér. Az állattartás felelőséggel jár. Benne vannak az ilyenek, tudom... A bernáthegyinknek a lábát kellett műteni!
ma is néztem,és be van neki dagadva :(
anyámnak mondtam, és erre megint összevesztünk...azt mondta mennyek és vigyem el,úgy sincs pénzem,stb...
meggyőzöm vhogy,és nagyon köszi a válaszokat <3
ok...most van elegem.apám közölte,hogy ez egy hörcsög,egy másikat veszek 500 ft-ért,nem ő szenved hanem a hörcsög és ha mégegyszer felhozom ezt,kivágja mindkét hörit. ezután sírni kezdtem,és erre rávágta,hogy soha többé nem lesz semmilyen állatom. lassan már a szökésen gondolkozok, nem hiszem el hogy ekkora zsugori szemetek a saját szüleim... oké,hogy nem vagyunk gazdagok,de 5 ezer...cigire persze mindig jut -.-"
áááá mind1,remélem minden megoldódik :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!