Mit tegyünk, ha a barátom anyja nem engedi, hogy hörcsögöt tartsunk?
Vettünk két picike hörcsögöt. Barátom allergiás az állatszőrre, azonban a hörcsögök közelében semmi allergiára mutató tünetet nem produkál. Nagyon megszerettük a két picit. Én már régebben is tartottam kisállatokat, mert apukám állattenyésztő volt és így nagyon szeretem őket. Most azonban balhé van a két höri miatt, és vagy az a választás van, hogy kirakjuk őket, vagy megyünk mi is... kérdezem én. Milyen szülő az ilyen? 18 éves körüli fiúk és én az egyszem lány. Szeretjük a kisállatokat, szeretnének otthpnt biztosítani nekik. Egyébként barátom anyukája nem él itt. Több éve egyedül hagyta a fiúkat, és a hapsijával él... alkoholistaként. Max havi egyszer jön haza... ja igen én itt lakom a barátomnál majdnem fél éve.
Miért nem lehet elfogadni, hogy két kishörcsög nem büdös, nem zavar senkit? Szeretjük őket és nem fogjuk kirakni egyiket sem!
Milyen alapon szól bele. Inkább örülne, hogy ott vagy. Gondolom te főzöl, mosol most akkor a gyerekeire... Ezért igazán jár 2 db hörcsög.
Amúgy max elteszitek szem elől a höriket, amikor jön. Havi egyszer megoldható.
Az aranyhörcsög tisztábban tartja magát, mint a legtöbb ember. Ha már a bűzről beszélünk, biztosan azért jut az emberek eszébe a hörcsögről a bűz, mert hetekig nem takarítják a terráriumukat. Akkor meg persze büdösek. De mi többet költünk rájuk, mint magunkra. Én csak nyugalmat kérek a két kis hörcsögnek és magunknak. Nem többet.
Amúgy igen. Részben én is végzem a házimunkát, részben pedig a barátom. Szakácsnak tanul, így minden nap jut valami finom az asztalra. Ezen kívül mosunk, takarítunk, mosogatunk. Szóval az Ő lakását MI tartjuk tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!