Megduzzadt a nyuszim egyik elülső mancsa. Mit tudok tenni? Állatorvoshoz nem tudom vinni.
Tegnap semmi baja nem volt, mára pedig azt vettem észre, hogy egy kicsit meg van duzzadva a mancsa, a körme meg mintha befelé állna. De nem engedi, hogy megnézzem... Nem túl barátságos nyuszi. Állatorvoshoz most nem tudom vinni, mit tegyek vele?
Egyébként eszik-iszik normálisan és azért jön-megy a ketrecében, bár nem hiszem hogy túl szívesen.
Akkor szerintem minden rendben lesz vele! A nyuszik szívós kis állatok, rendbe fog jönni! :)
Jobbulást neki!
Köszönöm! :)
Nyalogatja és nagyon jó étvágya van, iszik is rendesen. Mivel bekenni nem tudom a lábát, nem hagyja, morog, ezért a vizébe tettem egy kis aloe verát, az nekünk, és az állatainknak is mindig segített, bármi baj volt. :) Ma reggel meg fújok neki rá egy kis aloe vera first-et, ha bekenni nem hagyja, akkor fújok! :D
Nem értek a nyuszik tartásához, de ha minden kötél szakad, esetleg alternatíva lehet az univerzális sebgyógyító: az árnika. Gondolom nyuszik számára is van készítmény, ami tartalmaz árnikát, szóval nézz körül, hátha. Ha másban nem, homeopátiásan.
De ahogy írod, gyógyul a nyussz. :) További jobbulást kívánok neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!