Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Megduzzadt a nyuszim egyik...

Megduzzadt a nyuszim egyik elülső mancsa. Mit tudok tenni? Állatorvoshoz nem tudom vinni.

Figyelt kérdés

Tegnap semmi baja nem volt, mára pedig azt vettem észre, hogy egy kicsit meg van duzzadva a mancsa, a körme meg mintha befelé állna. De nem engedi, hogy megnézzem... Nem túl barátságos nyuszi. Állatorvoshoz most nem tudom vinni, mit tegyek vele?

Egyébként eszik-iszik normálisan és azért jön-megy a ketrecében, bár nem hiszem hogy túl szívesen.

2012. szept. 26. 15:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ha meggyógyul, levágom a karmát. Már javul! :)
2012. szept. 29. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem minden rendben lesz vele! A nyuszik szívós kis állatok, rendbe fog jönni! :)

Jobbulást neki!

2012. szept. 29. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Nyalogatja és nagyon jó étvágya van, iszik is rendesen. Mivel bekenni nem tudom a lábát, nem hagyja, morog, ezért a vizébe tettem egy kis aloe verát, az nekünk, és az állatainknak is mindig segített, bármi baj volt. :) Ma reggel meg fújok neki rá egy kis aloe vera first-et, ha bekenni nem hagyja, akkor fújok! :D

2012. szept. 30. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, az aloe vera jót tesz a sebeknek. Ha eszik-iszik, akkor nincs komoly baja. :)
2012. szept. 30. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értek a nyuszik tartásához, de ha minden kötél szakad, esetleg alternatíva lehet az univerzális sebgyógyító: az árnika. Gondolom nyuszik számára is van készítmény, ami tartalmaz árnikát, szóval nézz körül, hátha. Ha másban nem, homeopátiásan.

De ahogy írod, gyógyul a nyussz. :) További jobbulást kívánok neki. :)

2012. okt. 20. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, mi van a nyuszival? :)
2012. okt. 23. 15:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Teljesen meggyógyult. Először amikor vérzett is akkor a vizébe tettem aloe verát, de mindig otthagyta benne, úgyhogy felhagytam vele, ő nagyon sokszor nyalogatta. Most pedig már semmi nem látszik, szépen jár rajta és nem hajlítja be. Mostanra "visszatért belé az élet". Teljesen más mint régen volt. Annyira várja hogy adjak neki mindenféle finomságot, ma majdnem kiesett a ketrecből, mert látta hogy viszem neki a lucernát, és felkapaszkodott a rácsos ketrecajtóra, alig tudtam visszapaterolni, nehogy kibukjon. :-) Olyan mint egy játékos kisnyuszi, pedig már másfél éves. :) Ezelőtt is láttam már őt és mindig a ketrec végében ücsörgött, morgott rám ha elmentünk oda ahonnan származik, és meg akartam simogatni. Itthon is ezt csinálta, most pedig.. :D Hát, imádom ezt a nyuszit :) :)
2012. okt. 23. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!